Locale Altele
Sambata, 19 Octombrie 2019
Sam, 19 Oct 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Polițiștii au lansat campania „100 de zile – 100 de mesaje preventive”
Poliția Satu Mare  - Vineri, 21 Septembrie 2018

Inspectoratul de Poliţie Judeţean Satu Mare se alătură manifestărilor organizate pentru marcarea Centenarului Marii Uniri, printr-un demers inedit adresat cetăţenilor, constând în transmiterea de informaţii şi recomandări din sfera de preocupare a instituţiilor de aplicare a legii, pe parcursul a 100 de zile.

Campania ,,100 DE ZILE-100 DE MESAJE PREVENTIVE , lansată azi, 21 septembrie 2018, va aduce în faţa publicului larg câte o temă a zilei şi o recomandare preventivă, adaptată nevoilor comunităţii sătmărene.

Cetăţenii vor afla mesajele preventive venite din partea Poliţiei, dar şi a altor instituţii din domeniul ordinii publice care doresc să se alăture acestui demers, prin intermediul comunicatelor transmise în mass media, pe site-ul instituţiei, prin activităţile directe desfăşurate de poliţiştii din structurile de prevenire, rutiere şi ordine publică, precum şi prin mijloacele de comunicare ale instituţiilor şi ONG-urilor partenere în alte proiecte.

Mesajele se adresează publicului larg, dar şi unor categorii bine delimitate: copii, tineri, părinţi, vârstnici, pietoni, conducători auto, biciclişti etc.

Scopul campaniei este informarea antivictimală şi antiinfracţională a cetăţenilor din judeţul Satu Mare şi presupune promovarea informaţiilor şi recomandărilor preventive prin intermediul mass-media, sens în care invităm presa locală să ne susţină în acest demers unic pentru comunitatea noastră.

Campania se derulează în perioada 21 septembrie – 31 decembrie 2018.

MESAJUL ZILEI DE AZI, 21 septembrie a.c.

,,Comunitatea suntem noi toţi. Noi toţi putem contribui la construirea unei lumi mai bune şi mai sigure. Dacă eşti martor la o infracţiune (furt, tâlhărie, agresiune, părăsirea locului accidentului etc.) REACŢIONEAZĂ! Ia atitudine, reţine detalii despre potenţialul infractor și apelează 112 pentru a solicita ajutorul Poliției. Indiferenţa dă câştig de cauză infractorilor.”

Acesta este primul mesaj al campaniei noastre. Începând de luni, 24 septembrie a.c., vor fi transmise mesaje zilnice, pentru fiecare din cele 99 de zile rămase din an.

 

 

 

Tags: campanie  100 zile  mesaje  prevenire  
604 vizite
Distribuie pe