Locale Altele
Sambata, 4 Iulie 2020
Sam, 4 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pompierul Adrian Moiș a salvat viața unui bărbat surdo-mut
ISU „Someș” Satu Mare  - Vineri, 28 Septembrie 2018

ISU „Someș” Satu Mare se mândrește cu fapta pompierului Moiș Adrian, din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare, care ieri a salvat viața unui bărbat.

Aflat în concediu, în timp ce își conducea fetița de la școală, a observat un fum dens care ieșea dintr-un apartament situat la parterul unui bloc de locuințe din cartierul Micro 14 ( Satu Mare).
Protector cu fetița lui, i-a indicat să rămână calmă pe loc, iar el s-a dus urgent să vadă despre ce este vorba.

A pătruns pe geamul din bucătărie și a găsit un vas cu ulei care ardea pe aragaz. A oprit rapid alimentarea cu gaz, a îndepărtat vasul, a aerisit și a trecut la cercetarea locuinței, descoperindu-l în încăperea alăturată pe proprietarul apartamentului care dormea.

L-a scos de urgență afară, fără a se putea înțelege cu el, deoarece acesta era surdo-mut ( a aflat asta de la vecini după ce l-a salvat).

Tot Adrian a fost cel care a sunat la numărul 112 pentru a solicita în sprijin un echipaj medical. Nu a mai fost nevoie de intervenția pompierilor militari pentru stingere sau descarcerare, deoarece pompierul sătmărean a intervenit la timp pentru a preîntâmpina producerea unui incendiu.

Tags: adrian mois  pompieri  salvator  
534 vizite
Distribuie pe