Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Incendiu la mansarda unei case de locuit
ISU „Someș” Satu Mare  - Luni, 1 Octombrie 2018

În jurul orei 13.00 s-a încheiat intervenția pompierilor sătmăreni pentru stingerea unui incendiu izbucnit la mansarda unei case de locuit din municipiul Satu Mare.Solicitați chiar de către proprietarii care au observat incendiul, pompierii militari s-au deplasat la adresa indicată cu două autospeciale de stingere cu apă și spumă, dar și cu o ambulanță SMURD - TIM (Terapie Intensivă Mobilă) pentru a acorda îngrijiri medicale proprietarei, care a suferit un atac de panică.


Intervenția promptă a forțelor a preîntâmpinat propagarea focului la restul locuinței, singurele încăperi afectate fiind cele de la mansardă, unde au ars: mobilierul, aparatura electronică și electrocasnică și alte materiale combustibile.

Cauza probabilă a producerii acestui incendiu a fost scurtcircuitul electric la un calorifer electric amplasat în mansardă.


Recomandăm, și pe acestă cale, tuturor cetățenilor să nu lase nesupravegheate astfel de mijloace de încălzire și să nu le amplaseze în apropierea materialelor combustibile.

Tags: incendiu  mansarda  casa  satu mare  
1159 vizite
Distribuie pe