Locale Altele
Marti, 16 Octombrie 2018
Marti, 16 Oct 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Dealeri de droguri, prinși în flagrant la Satu Mare
Poliția Satu Mare  - Marti, 9 Octombrie 2018

Poliţiştii specializați în combaterea criminalităţii organizate din Satu Mare, cu suportul de specialitate al Direcției Operațiuni Speciale din cadrul Poliției Române, sub coordonarea procurorilor D.I.I.C.O.T., au prins în flagrant delict 3 persoane în timp ce încercau să comercializeze droguri de risc și mare risc.

Ulterior, în urma a 8 percheziții în Satu Mare și Bihor, polițiștii au ridicat droguri de risc și mare risc, telefoane mobile, precum și un pistol de tip airsoft. Patru persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani, au fost reținute.

La data de 8 octombrie a.c., polițiștii Serviciului de Combatere a Criminalității Organizate Satu Mare, sub coordonarea procurorilor din cadrul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, au  prins în flagrant delict trei persoane, în timp ce încercau să comercializeze droguri de risc și mare risc.

De asemenea, la aceeași dată, polițiștii au efectuat 8 perchiziţii în judeţele Satu Mare și Bihor, la domiciliile unor persoane bănuite de trafic de droguri, în urma cărora au ridicat droguri de risc și mare risc, telefoane mobile, precum și un pistol de tip airsoft.

Acțiunea a vizat depistarea și reținerea mai multor persoane implicate în introducerea în țară de droguri de mare risc și efectuarea, fără drept, de operațiuni cu produse, cunoscând că acestea sunt susceptibile de a avea efecte psihoactive.

Șapte persoane, cu vârste cuprinse între 18 şi 44 de ani, au fost conduse la sediul D.I.I.C.O.T. – B.T. Satu Mare, pentru audieri.

În urma audierilor, procurorul de caz a emis ordonanțe de reținere față de 4 dintre persoane, cu vârste cuprinse între 20 și 44 de ani, urmând ca acestea să fie prezentate instanței de judecată, cu propunere de arestare preventivă.

La activități au participat și polițiști din cadrul Brigăzii de Combatere a Criminalității Organizate Oradea, Serviciului Criminalistic, respectiv Serviciului de Acțiuni Speciale din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare, precum și jandarmi din Satu Mare.

Tags: flagrant  traficanti  droguri  perchezitii  
1379 vizite
Distribuie pe

Pompierii intervin la trei incendii de vegetație uscată
Luni, 15 Octombrie 2018
Vremea bună i-a scos pe gospodari din casă, iar până la această oră au avut loc patru incendii de vegetație uscată. Din nefericire, în ultima săptămână în județul nostru au avut loc 13 incendii de vegetație uscată.   continuare

Membrii ALDE Satu Mare, oaspeți la Osâmbritu din Țara Oașului
Duminica, 14 Octombrie 2018
Membrii Organizației Județene ALDE Satu Mare au fost oaspeții oșenilor la cea de-a doua ediție a evenimentului Coborâtu Oilor de la Munte - Osâmbritu in Tara Oasului, manifestare ce reînvie...   continuare

Osâmbritu’ în Țara Oașului. Sute de oșeni și oaspeții lor au sărbătorit coborâtu’ oilor.
Duminica, 14 Octombrie 2018
A doua ediție a evenimentului ”Coborâtu’ oilor de la munte. Osâmbritu’ în Țara Oașului”, inițiat de...   continuare

Descoperiri arheologice recente vor fi expuse la Muzeul Județean
Vineri, 12 Octombrie 2018
Pornind de la perspectiva nouă, aceea a istoriei de lungă durată, conceptualizată de Fernand Braudel, prezenta expoziție are ca scop reliefarea...   continuare

Vrei o carieră în Poliția Română? IPJ Satu Mare face recrutări
Vineri, 12 Octombrie 2018
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de recrutare...   continuare