Locale Altele
Marti, 16 Octombrie 2018
Marti, 16 Oct 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Ziua Porților Deschise, vineri, la ISU „Someș” Satu Mare
ISU „Someș” Satu Mare  - Joi, 11 Octombrie 2018

Potrivit Rezoluţiei 64/200 din 21 decembrie 2009, adoptată de Adunarea Generală a Organizaţiei Naţiunilor Unite, 13 octombrie este desemnată Ziua Internaţională pentru Reducerea Riscului Dezastrelor Naturale.

Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă „Someş” al Judeţului Satu Mare marchează întotdeauna evenimentele importante privind securitatea şi siguranţa cetăţenilor şi a bunurilor materiale, fiind o oportunitate de a creşte gradul de conşientizare a riscurilor în caz de catastrofe şi de a promova o cultură unitară de reducere a riscului de dezastre.

Această zi reprezintă un bun prilej pentru toţi cei implicaţi în reducerea riscului de dezastre pentru a evidenţia modul în care acţiunile de sensibilizare la nivel comunitar pot avea un impact în atenuarea unui dezastru.

Astfel, în data de 12 octombrie a.c. Inspectoratul pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare organizează Ziua Porților Deschise.

Mâine, între orele 10:00 – 14:00, toți cei care doresc să ne viziteze (individual sau în grup organizat) sunt așteptați la sediile subunităților din Satu Mare, Carei, Negrești oaș, Tășnad și Turț. Cu această ocazie vor fi prezentate mijloacele de intervenţie în caz de dezastre naturale şi modul de folosire al acestora, vor fi organizate exerciții demonstrative, iar vizitatorilor li se vor distribui materiale informative (afişe, pliante, flyere).

De asemenea, cadre ale Inspecției de Prevenire vor organiza mâine puncte de informare preventivă la instituțiile și operatorii economici unde se vor desfășura controale de prevenire, dar și în locuri cu afluență mare de cetățeni din municipiul Satu Mare.

 

 

Tags: porti deschise  isu somes  
268 vizite
Distribuie pe

Pompierii intervin la trei incendii de vegetație uscată
Luni, 15 Octombrie 2018
Vremea bună i-a scos pe gospodari din casă, iar până la această oră au avut loc patru incendii de vegetație uscată. Din nefericire, în ultima săptămână în județul nostru au avut loc 13 incendii de vegetație uscată.   continuare

Membrii ALDE Satu Mare, oaspeți la Osâmbritu din Țara Oașului
Duminica, 14 Octombrie 2018
Membrii Organizației Județene ALDE Satu Mare au fost oaspeții oșenilor la cea de-a doua ediție a evenimentului Coborâtu Oilor de la Munte - Osâmbritu in Tara Oasului, manifestare ce reînvie...   continuare

Osâmbritu’ în Țara Oașului. Sute de oșeni și oaspeții lor au sărbătorit coborâtu’ oilor.
Duminica, 14 Octombrie 2018
A doua ediție a evenimentului ”Coborâtu’ oilor de la munte. Osâmbritu’ în Țara Oașului”, inițiat de...   continuare

Descoperiri arheologice recente vor fi expuse la Muzeul Județean
Vineri, 12 Octombrie 2018
Pornind de la perspectiva nouă, aceea a istoriei de lungă durată, conceptualizată de Fernand Braudel, prezenta expoziție are ca scop reliefarea...   continuare

Vrei o carieră în Poliția Română? IPJ Satu Mare face recrutări
Vineri, 12 Octombrie 2018
Inspectoratul de Poliţie al Judeţului Satu Mare, cu sediul în municipiul Satu Mare, str. Mihai Viteazul, nr. 11, desfăşoară activitatea de recrutare...   continuare