Locale Altele
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Mie, 21 Nov 2018
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Scapă de grăsime cu ajutorul Criolipolizei
Pearl Beauty Center  - Luni, 5 Noiembrie 2018

Senzațional de aflat! Ce își dorește o femeie? Desigur...foarte multe. Dar printre dorințele ei se află una foarte importantă – să aibă o siluetă frumoasă.

În fiecare dimineață femeile se privesc în oglindă și poate unele dintre ele nu sunt foarte mulțumite de felul cum arată. Unele sunt triste că au talia prea groasă, acumulări de grăsime pe coapse, colăcei în jurul abdomenului, acumulări de țesut adipos la spate, etc. Șirul defectelor poate continua, mai ales în cazul femeilor pretențioase, pentru care aspectul corpului contează.

La toate acestea există o rezolvare excepțională! Prea frumos să fie adevărat? Nici vorbă! Specialiștii terapeuți de la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare recomandă tratamentele de criolipoliză cu aparatul Criocuum.

Acest aparat a fost produs de compania spaniolă TermoSalud, care este considerată una dintre cele mai bune în producerea de aparatură performantă pentru saloanele de înfrumusețare. Aparatul dispune de tehnologie avansată, este cel mai bun aparat de criolipoliză din oferta BeautyOne, cel mai bun importator de aparatură hi-tech din România.

Ei bine, dacă vrei să ai o siluetă mai frumoasă, te invităm la Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare. Acum poți scăpa de grăsime cu ajutorul criolipolizei, slăbești și îți reduci stratul de țesut adipos cu până 45% în doar 1-3 ședințe de terapie.

Criolipoliza poate înlocui liposucția chirurgicală, este o procedură non-invazivă, care nu produce deloc durere. Se aplică pe abdomen, fese, spate, suprafața interioară a coapselor, șolduri, umeri, în general în zone unde există depozite de celule adipoase.

Specialistul terapeut de la salon este Delia Pintea, are o experiență de 7 ani și în alte domenii: reflexoterapie, masaj medical și refacere. Delia Pintea lucrează și la Club Sportiv CSM și la noi la salon, ca specialist în împachetări corporale, criolipoliză, remodelare și probleme de celulită.

Terapeutul examinează zona de tratament, pregătește suprafața pentru terapie, apoi aplică dispozitivul prin care se prinde pliul cutanat și se realizează o răcire localizată a acestuia, la -10 grade Celsius. Procedura nu provoacă niciun disconfort, doar o senzație de rece și de amorțire ușoară pe zona respectivă. După terminarea tratamentului se poate relua activitatea zilnică.

Criolipoliza este contraindicată femeilor însărcinate sau care alăptează și persoanelor alergice la frig. Acest tratament oferă rezultate impresionante, care persistă în timp. Asta nu înseamnă că nu mai trebuie să fii activ, să faci puțin sport și să fii atentă la alimentație.

Criolipoliza este soluția ideală pentru remodelarea siluetei. Această metodă a fost aprobată FDA (US Food and Drug Admistration are autoritatea legală în reglementarea medicamentelor, produselor cosmetice, alimentare, instrumentelor și aparaturii medicale).

Te așteptăm cu drag la Salonul de înfrumusețare Pearl Beauty Center din Satu Mare, te poți programa gratuit. La noi toate serviciile sunt premium, destul de frecvent se fac promoții și oferte avantajoase. Dacă te vei număra printre clienții fideli, vei beneficia de reduceri semnificative la tratamente.

Îți oferim cadou și un catalog cu produse, pe care îl poți ridica la noi la salon, pe Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045282.
360 vizite
Distribuie pe

Catarg de Centenar înălţat la Lipău
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Duminică, 25 noiembrie, la cimitirul ortodox din Lipău, cu incepere de la ora 14:30, va avea loc inaugurarea unui catarg cu un drapel imens,în cinstea eroilor din satul Lipău care au luptat in Primul si al Doilea Război Mondial și drept aniversare a Centenarului Marii Uniri.   continuare

Localnicii din Odoreu vor face o poză de grup pentru o capsulă a timpului
Miercuri, 21 Noiembrie 2018
Primăria comunei Odoreu îi invită pe toți localnicii să participe duminică, de la ora 12, la ”Adunarea populară” organizată în căminul cultural.   continuare

Berticii au ajuns acasă!
Marti, 20 Noiembrie 2018
După ce au parcurs aproape 30.000 de km prin cele mai sălbatice ținuturi ale Europei și Asiei, cu o Dacia Logan poreclită NEO care nu a avut nici măcar o pană de cauciuc, Bertici Attila și Norbert – tată și fiu – au ajuns marți acasă, la Satu Mare, din expediția ce i-a purtat până la capătul Siberiei, iar înapoi prin toată Asia Centrală. Amândoi sunt teferi și sănătoși, dar au acumulat o oboseală care ”nici măcar nu se mai poate măsura”, după cum s-a exprimat Attila.   continuare

Doi studenți sătmăreni au câștigat marele premiu la Hackathonul de 24 de ore
Marti, 20 Noiembrie 2018
Un mare număr de tineri sătmăreni au luat parte duminică, la Casa Meșteșugarilor, la prezentarea a 10 proiecte de aplicații iOS sau Android pentru telefoane, realizate în 24 de ore...   continuare

Centenarul României va fi sărbătorit și la Ardud
Luni, 19 Noiembrie 2018
În orașul Ardud, în perioada 29 noiembrie – 1 decembrie 2018, vor fi organizate manifestări cultural-educative consecrate istoriei patriei carei vor marca 100 de ani de la Marea Unire, respectiv Ziua Națională a României. Programul manifestărilor:   continuare