Locale Altele
Miercuri, 27 Ianuarie 2021
Mie, 27 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Rezultatele la sală nu sunt cele așteptate? Slăbește mai rapid cu ajutorul tehnologiei!
Pearl Beauty Center  - Luni, 12 Noiembrie 2018

Multe femei nu sunt mulțumite de rezultatele de la sală. Deși fac antrenamente de fitness, aerobic, nu reușesc să slăbească. Scăderea în greutate prin antrenamente de aerobic, fitness durează, nu se întâmplă imediat peste noapte.

Ce spun specialiștii despre scăderea inițială în greutate? Ei consideră că exercițiile fizice aerobice pot ajuta la pierderea a 1-2 kg doar dacă se realizează un antrenament foarte mare și complex de exerciții. De asemenea, ei consideră că pierderea în greutate poate fi de 2 kg dacă antrenamentul aerobic este combinat cu exerciții de rezistență, formare, de eliminare a caloriilor.

Slăbirea mai eficientă și exact pe zona cu probleme este mai rapidă cu ajutorul tehnologiei avansate. Eximia HR77 Platinum reduce depozite de grăsimi localizate și ajută la remodelarea siluetei.

Scopul folosirii acestui aparat este remodelarea siluetei, reducerea celulitei. Dacă se aplică în zona taliei, se obține o reducere a circumferinței taliei cu 1-5 cm în funcție de persoană.

Care sunt avantajele? Cu o singură ședință de terapie vei observa o îmbunătățire uimitoare a siluetei deoarece:

-         Tratamentul este fără durere, fără efecte secundare

-         Tratamentul este cu o eficacitate ridicată

-         Grăsimile încăpățânate pot fi eliminate

-         Celulita este redusă semnificativ

-         Linia corpului este mai frumoasă

-         Talia va fi mai fină

-         Aspectul pielii este îmbunătățit

Cu astfel de rezultate te vei simți confortabil atunci când te uiți în oglindă. Deci acest dispozitiv este o metodă de tratament ce poate înlocui cu succes operația chirurgicală. Oferă avantajul că se face fără anestezie, fără incizie, fără cusături, fără durere sau alt disconfort. Este un tratament simplu de aplicat, confortabil, nu durează decât 30-90 minute în funcție de zona pe care se aplică terapia.

Deci acest dispozitiv este nou, folosește 5 tehnologii de ultimă oră, este o metodă neinvazivă, rapidă. Eximia a primit premiul de "Cel mai bun echipament de slăbit în 2017" la Congresul Internațional de Medicină Anti-Aging.

Te invităm la Salonul Pearl Beauty Center din Satu Mare să încerci aceste tratamente de remodelare a siluetei. Te asigurăm că vei fi mulțumită de clasa și rezultatele acestor tehnologii avansate. Ne dorim ca aceste tratamente să fie cunoscute de cât mai mulți oameni din România. Este o plăcere pentru noi atunci când vedem clienții noștri mulțumiți de rezultate, fericiți că au folosit astfel de terapii de ultimă generație.

La salon vei primi și catalogul cu produse și prețuri. Dacă te numeri printre clienții fideli poți avea reduceri substanțiale la tratamente.

Te poți abona și prin sms la site-ul nostru pentru a afla noutățile despre tratamente, promoții, oferte, vouchere. Ne găsești și pe Facebook și pe site. Programarea la o consultație se face în mod gratuit.

Adresa de la salon: Strada Avram Iancu, Nr.58, cu intrare de pe Strada Andrei Mureșanu, Nr.23.

Programări la telefon: +40756045282
524 vizite
Distribuie pe