Locale Altele
Joi, 18 Aprilie 2024
Joi, 18 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Odorenii și-au făcut poză de grup pentru o capsulă a timpului ce va fi dezgropată peste 100 de ani
Florin Răchitan  - Duminica, 25 Noiembrie 2018

Odorenii au răspuns prezent și s-au adunat în număr mare duminică în incinta căminului cultural pentru ”Adunarea populară”, la finalul căreia au realizat împreună o fotografie de grup introdusă într-o capsulă a timpului, ce va fi dezgropată peste 100 de ani.

”În ultima perioadă, Odoreul s-a dezvoltat foarte mult. Prin investiții în infrastructură, prin modernizarea unor instituții și, binînțeles, prin creșterea nivelului de trai al întregii comunități. De aceea cred că merită și suntem la momentul cel mai potrivit în care identitatea noastră națională și locală să o lăsăm urmașilor noștri. Să lăsăm simboluri și mesaje, pe care noi, aparatul administrativ al Primăriei, alături de cei 15 consilieri locali, ne-am străduit să le facem reprezentative pentru întreaga comunitate” - a declarat primarul Dumitru Pop.

La finalul întâlnirii, cei prezenți au realizat o fotografie de grup. După ce va fi laminată, fotografia, alături de alte documente și fotografii sugestive din trecutul și prezentul comunei, vor fi inserate într-o capsulă a timpului, realizată din ino, și se va pune la baza monumentului ”Eroii Neamului”.

Tags: capsula  timp  odoreu  
960 vizite
Distribuie pe