Locale Altele
Sambata, 3 Iunie 2023
Sam, 3 Iun 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Trei jandarmi sătmăreni au fost avansați în grad
Jandarmeria Satu Mare  - Joi, 29 Noiembrie 2018

Joi, 29 noiembrie a.c. jandarmii sătmăreni au îmbrăcat haine de sărbătoare pentru a participa la ceremonialul de avansare în grad la termen, ceremonial organizat  în clubul unităţii.

Colonelul Ovidiu – Adrian  Popa - Inspectorul – Şef  al unităţii a dat citire Ordinelor prin care 2 ofiţeri şi 1 de subofiţer au fost avansaţi la gradul următor înaintea expirării stagiului minim în grad.

Înmânarea noilor însemne de grad şi felicitarea celor avansaţi a fost făcută de către Inspectorul – Şef al unităţii – domnul colonel Ovidiu – Adrian POPA, asistat de către lt. col. Ştirb Relu Adrian  - Prim Adjunct şi lt. col. Vlonga Gheorghe - Adjunct, care a transmis pe rând felicitări jandarmilor avansaţi pentru munca depusă, rezultatele bune pe care le-au obţinut şi profesionalismul dovedit de-a lungul timpului.

Comanda unităţii transmite sincere felicitări tuturor celor avansaţi dorindu-le mult succes pe mai departe, precizând faptul că avansarea de astăzi aduce cu sine pe lângă o tresă pe umăr şi o creştere a responsabilităţilor ce revin tuturor în îndeplinirea misiunilor încredinţate.

Lista cadrelor avansate este următoarea:

În gradul de locotenent colonel - Maior Benţe Diana;

În gradul de căpitan - Locotenent Codeus Ionuţ - Gabriel.

În gradul de plutonier adjutant - plutonier major COSTIN RADU - GHEORGHE;

Tags: jandarmi  avansari in grad  
918 vizite
Distribuie pe