Locale Altele
Joi, 9 Iulie 2020
Joi, 9 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Fundația Hans Lindner lansează clubul de bucătărie pentru copiii și tinerii din Satu Mare
Fundaţiei Hans Lindner  - Joi, 29 Noiembrie 2018

Din pasiune pentru gătit, dar şi în spiritul educaţiei pentru un mod de viață responsabilă și pentru un stil alimentar sănătos,  Fundația Hans Lindner lansează clubul de bucătărie bazat pe o alimentaţie sănătoasă.

Acesta se adresează copiilor de peste 10 ani, dar și tinerilor, cărora le place să activeze în bucătărie și sunt interesați de o alimentație sănătoasă.

Pasionaţii de bucătărie pot participa la activităţile clubului începând din luna decembrie în fiecare miercuri, după masă între orele 16.30-18.30.

Ei vor putea să asiste și să participe la pregătirea unor meniuri sănătoase şi să experimenteze atât practici de bucătărie moderne, cât şi cele tradiţionale! Locaţia clubului este în Satu Mare, str. Lunca Sighet , nr.33/A!  Cei interesați sunt rugați să sune la nr. de telefon: 0760 723224

Numărul locurilor este limitat, pentru participare organizatorii contează pe o contribuție din partea doritorilor!

Tematica primei întâlniri - care va avea loc în data de 5 decembrie de la ora 16.30- va fi prepararea cârnaților şi a pateurilor, activităţi specifice actualului sezon. Pe lângă acestea micii bucătari vor mai învăța elementarele reguli de igienă în bucătărie.

Dragi bucătăraşi! Teamul clubului Vă aşteaptă cu mare entuziasm la bucătărit!

 

Tags: club  bucatarie  copiii  tineri  
567 vizite
Distribuie pe