Locale Altele
Sambata, 8 August 2020
Sam, 8 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mall-ul NEPI și-a deschis porțile. Sătmărenii l-au luat cu asalt.
Veronica Bretan   - Miercuri, 5 Decembrie 2018

Moș Nicolae a venit mai devreme cu câteva ore anul acesta și a deschis primul Shopping City din orașul Satu Mare, un complex proiect de retail din regiune dezvoltat de NEPI Rockcastle, după o investiție totală de 40 milioane de euro.

În această dimineață, sătmărenii au luat cu asalt primul centru comercial din Satu Mare, Nepi Rockcastle, și au luat la pas fiecare magazin, au băut o cafea bună și s-au odihnit în zona de food court, gustând din preparatele culinare proaspete.

Tot astăzi a avut loc și conferința de presă de deschidere, la care au participat Marius Barbu, Head of Asset Management NEPI Rockcastle, Lavinia Finta - center manager, Valentin Papancea, director hipermarket Carrefour Satu Mare, alături de oficialitățile locale.

Marius Barbu a declarat că Satu Mare merită să aibă un centrul comercial modern și a fost un efort mare pentru a putea deschide centrul comercial în mai puțin de nouă luni. „Mă bucur foarte mult să asist la deschiderea celui de-al 18 lea centru comercial din portofoliul NEPI Rockcastle. Suntem cel mai mare investitor imobiliar din România și cel mai mare investitor în centre comerciale din Estul Europei. Am ales să dezvoltăm un centru comercial modern în Satu Mare pentru că credem că acest oraș este foarte important, nu avea până acum această destinație de shopping și distracție și bună dispoziție, dar merita acest lucru. A fost un efort destul de consistent și mă bucur foarte tare că sunt aici și că îl văd deschis și plin de oameni. Cred că e important pentru iubitorii de statistici să discutăm că acest centru este un angajator, un generator de locuri de muncă pentru economia locală și este o  investiție importantă pentru comunitate. Proiectul are, totodată, un impact pozitiv în comunitate, generând, după deschidere, peste 900 de locuri de muncă permanente.”

Lavinia Finta a explicat că această construcție a fost gata într-un timp record și este construit pe o suprafață de 6 ha, având o suprafață totală închiriabilă de aproximativ 29.000 de metri pătrați, iar de anul viitor Shopping City va găzdui și primele proiecții ale operatorului Cineplexx. Aceasta a mai menționat că „centrul comercial găzduiește 85 de spații comerciale și vine cu o serie de noutăți pe plan local”.

„La Satu Mare am descoperit oameni toleranți, plini de voie bună cu un autentic respect pentru tradiții și obieceiuri, fie ei tineri sau bătrâni, dar peste acest atu incredibil sătmărenii sunt foarte conectați la abilități și la viața socială a comunității. Asta pe lângă cultura gastronomică locală, pentru că nu a fost vizită unde să nu fiu pus la masă și omenit cum se cuvine. Până acum experiența asta e exact ceea ce vroiam, să fiu gazda clienților Carrefour într-o comunitate plină de ospitalitate, cultură, gastronomie și istorie. Cumva îmi doresc să întorc toate acestea și să contribuim în felul nostru la ceea ce înseamnă parteneriatul dintre Carrefour și Satu Mare. Sunt multe lucruri de calitate, de la producători renumiți pe care le aducem la prețuri foarte bune datorită faptului că le putem comanda în cantități foarte mari la nivel global. Sunt multe sisteme moderne, pentru ca nimeni să nu-și risipească timpul. Zeci de prețuri promoționale pentru aparatele electrocasnice, sute de articole textile, articole vestimentare pentru toată familia. Acum după ce ne-ați arătat atâta ospitalitate, e rândul nostru să vă arătăm ospitalitatea în felul nostru și vă invităm la o experiență culinară autentică. Dacă vreți să gătiți ceva bun vă recomandăm să încercați ingrediente proaspete. Sute de produse de calitate bio și ecologice” – a declarat directorul hipermarketului Carrefour, Valentin Papancea

Shopping City Satu Mare este dispus pe 2 niveluri. Nivelul 1 este dedicate zonelor de food court și divertisment, completate de o terasă exterioară, ce va fi conectată, în viitor, de zona de promenadă și Centrul Vechi printr-o pasarelă peste râul Someș. Această zonă a centrului commercial găzduiește restaurant și cafenele, precum și diverse opțiuni de petrecere a timpului liber pentru toate vârstele. Tot la nivelul superior, în prima parte a anului viitor, se va deschide și o atracție mult așteptată, multiplexul cinematografic Cineplexx.

Iar la parterul complexului sătmărenii pot vizita mixul de magazine unde pot găsi o gamă variată de îmbrăcăminte și încălțămine, articole sportive, articole pentru frumusețe, bijuterii și accesorii, home&deco, articole pentru copii și jucării, tehnologie, dar și farmacii, servicii de optică, petshop și multe altele.

Printre brandurile care îi așteaptă, începând de astăzi, pe vizitatorii Shopping City Satu Mare se regăsesc: Altex, Animax, Banca Transilvania, Benvenuti, Cador, Capricci, Carrefour, CCC, Compas, DaboDoner, Deichmann, DM, Douglas, Fashion Corner, Ginette, Help Net, Hervis, In Street, Intersport, Kendra, Kenvelo, KFC, La Vera Pizzeria, LC Waikiki, Office Shoes, Optiplaza, Orsay, Magic World, Meron Café, New Yorker, Nobila Casa, Noriel, Pepco, Sensiblu, SMYK, Splend’or, Teilor, Tezyo, Tom Tailor, Top Shop, Yves Rocher.

Proiectul vine în întâmpinarea vizitatorilor cu 1.000 de locuri de parcare, dintre care 600 la nivelul superior, accesibile printr-o rampă exterioară. De asemenea, clienții vor avea la dispoziție 2 stații de încărcare electrică, dar și o stație de autobuz amplasată în fața centrului comercial.

Centrul comercial a pregătit și un program special de evenimente ce vor marca deschiderea. Astfel, vizitatorii vor descoperi, încă de astăzi, un inedit Muzeu al Figurilor de Ceară, iar în weekend se vor distra alături de Lidia Buble, Smiley și mulți alții. Vizitatorii pot urmări programul evenimentelor și ofertele special pe website-ul centrului commercial www.shoppingictysatumare.ro și pe pagina de Facebook, www.facebook.com/ShoppingCitySatuMare/.

Tags: deschidere  mall  nepi  satu mare  
3698 vizite
Distribuie pe
Valentin
Invers. Asta de acum era pe mana cu Bud si a blocat proiectul.
2018-12-05 15:06:38
Adrian
In sfarsit ca exista si in Satu Mare un mall. Ca Coica era pe mana cu Bud si a blocat toate proiectele de acest gen!
2018-12-05 14:48:24