Locale Altele
Luni, 8 Martie 2021
Luni, 8 Mar 2021
Copiii din Negrești-Oaș l-au așteptat pe Moș Nicolae cu spectacol în centrul orașului
Primăria Negrești-Oaș  - Joi, 6 Decembrie 2018

Moș Nicolae a sosit miercuri seara și la Negrești-Oaș, cu o mulțime de suprize pentru toți copiii. Momentul culminant al zilei a fost aprinderea iluminatului public de sărbători.

Mii de copii, părinți și bunici au participat la spectacolul intitulat ”Darurile lui Moș Nicolae”, care a avut loc în fața Catedralei Ortodoxe, acolo unde a fost împodobit bradul și a fost instalată scena.

Evenimentul a fost deschis de spectacolul oferit de Maria Tripon și Ansamblurile foclorice Oașul și Sânzienele, urmat de un program artistic pentru copii și spectacol susținut de corurile reunite VivaVox - Școala nr 3 și Antares - Școala nr 1. A urmat apoi spectacolul trupei Trendart Allegro Oradea.În timp ce la scenă copii se distrau, Moș Nicolae a împărțit cadouri copiilor la sediul Primăriei.


Momentul cel mai așteptat al serii a fost aprinderea iluminatului ornamental de sărbători. Primarii copii și copiii mai îndrăzneți care au vrut să urce pe scenă au făcut numărătoarea inversă și au apăsat butonul care a adus magia sărbătorilor la Negrești-Oaș.

Evenimentul a fost organizat de Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, Casa Orășenească de Cultură și instituțiile de învățământ din oraș.

Tags: spectacol  mos nicolae  negresti-oas  
680 vizite
Distribuie pe