Locale Altele
Joi, 2 Iulie 2020
Joi, 2 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Câştigătorii invitaţiilor la Gala Cage Fight
SM Online  - Joi, 16 Iulie 2009

În urma tragerii la sorţi, din cei 70 de cititori care s-au înscris pe SM Online, zece se pot considera norocoşi deoarece au câştigat câte-o invitaţie la Gala Cage Fight, care se va desfăşura sâmbătă, cu începere de la ora 17, pe stadionul Olimpia din Satu Mare.

 

Fiecare câştigător are dreptul să fie însoţit la gală de încă o persoană şi suntem convinşi că vor urmări împreună un show cum nu s-a mai văzut în Sătmar: bătaie în cuşcă, Miss Bikini, Stand-Up Comedy şi, bineînţeles, concertul extraordinar Puya şi Voltaj.

 

Câştigătorii au fost anunţaţi deja prin e-mail, pe adresele cu care s-au înscris la tombolă. Ei sunt următorii, enumeraţi cu numele sau nickname-urile cu care s-au înscris la tombolă: Alina, nicu pop, mita, anka, erdei tiberiu, Racolta Daniel, Crisan Ovidiu Flaviu, dyana, Vasile adrian, daniel marian.

 

Ei au posibilitatea să-şi ridice invitaţiile în cursul zilei de vineri şi sâmbătă, până la ora începerii spectacolului, la Clubul Insomnia din Satu Mare, situat în incinta fostului cinematograf Victoria.

Pentru a-şi primi premiul, câştigătorii sunt rugaţi să-şi declare numele sau nickname-ul cu care s-au înscris la tombolă şi să prezinte un act de identitate.

Tags: castigatori  invitatii  cage fight  
1638 vizite
Distribuie pe