Locale Altele
Sambata, 10 Decembrie 2022
Sam, 10 Dec 2022
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pagube produse de ninsoare în Satu Mare
ISU „Someș” Satu Mare  - Luni, 17 Decembrie 2018

Copaci căzuți peste firele electrice, peste autoturisme sau pe carosabil și trotuare au constituit motivul mai multor apeluri la numărul de urgență 112, în perioada 16-17.12. a.c., ca urmare a manifestării fenomenelor meteorologice de ninsoare abundentă, care a favorizat depunerea unui strat consistent de zăpadă.

Pompierii sătmăreni au acționat, în cursul zilei de ieri, cu ajutorul accesoriilor din dotare în 3 situații pentru îndepărtarea unor arbori căzuțipeste firele electrice, în 2 situații pentru îndepărtarea unor arbori căzuți peste autoturisme parcate , existând 3 autoturisme avariate și în 2 situații pentru îndepărtarea unor arbori căzuți pe carosabil.


Astăzi, până la acestă oră, pompierii au intervenit pentru îndepărtarea unui copac căzut peste un autoturism, pentru îndepărtarea unei crengi căzute căzute sub greutatea zăpezii pe geamul unui bloc de locuințe, respectiv pentru secționarea și îndepărtarea a 2 arbori căzuți pe carosabil.

Menționăm că pentru remedierea anumitor situații produse ca urmare a ninsorii abundente pe
raza municipiului Satu Mare acționează si S.V.S.U. Satu Mare, respectiv la nivelul localităților din județ, acolo unde este cazul, voluntari din cadrul Serviciilor Voluntare pentru Situații de Urgență.

Nu au fost înregistrate situații grave și nu au fost solicitări pentru deblocarea de drumuri sau căi de acces și nici pentru repunerea de autoturisme pe carosabil.

Tags: copaci cazuti  ninsoare  pagube  
802 vizite
Distribuie pe