Locale Altele
Duminica, 31 Mai 2020
Dum, 31 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Târgul de Crăciun de la Carei ajunge la final
Direcția de Cultură Carei  - Miercuri, 19 Decembrie 2018

Cea de a treia ediție a Târgului de Crăciun din Carei s-a încheiat marți, 18 decembrie 2018, cu concertele Ansamblurilor din Lucăceni, Rekettye, Ceatăra și a soliștilor Centrului Cultural Carei.


După aceste recitaluri de excepție, a sosit Moș Crăciun, așteptat de foarte mulți copii, care i-au recitat poezii, au cântat colinde și s-au pozat cu acesta. Moș Crăciun le-a dăruit dulciuri copiilor, care s-au bucurat de prezența acestuia la Târgul de Crăciun.


Direcția de Cultură Carei aduce mulțumiri tuturor celor care s-au implicat în reușita acestui eveniment: Instituții școlare, profesori, elevi, părinți, bunici, comercianți, DSPL, Jandarmerie, Poliție Locală, Poliție, Primăriei, mass media, colegilor de la Centrul Cultural și Centrului de promovare a turismului cultural,  colaboratorilor, Moșului, celor care au avut încredere în acest proiect,  precum și celor care au vizitat Târgul de Crăciun din acest an, urându-le pe această cale Sărbători Fericite și An Nou Fericit!Magia Crăciunului continuă miercuri, 19 decembrie 2018, de la ora 18.30, la Teatrul Municipal din Carei, cu premiera spectacolului de teatru „Omul desmobilat”, de Dan Tărchilă, reprezentația trupei de teatru M.E.E.M. din cadrul cercului de teatru amator al Centrului Cultural al Municipiului Carei.


Distribuția: Adrian Sabău, Casilda Matioca, Alexandra Crăciun, Raul Ludescher, Adelin Hamza, Alexandra Mastan, Anghel Indre, Adrian Ștefănuți. Coordonator: Adrian Ștefănuți.


Intrarea la eveniment este liberă!

 

215 vizite
Distribuie pe