Locale Altele
Miercuri, 17 Aprilie 2024
Mie, 17 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Razie de amploare a polițiștilor pe drumurile din județ
Poliția Satu Mare  - Vineri, 15 Februarie 2019

Vineri, 15 februarie a.c., între orele 06.00-10.00, polițiștii din cadrul Inspectoratului de Poliție Județean Satu Mare au acționat cu sprijinul structurilor din sistemul național de apărare și ordine publică, pe principalele artere rutiere de intrare în orașele și municipiile de pe raza județului Satu Mare, în sistem integrat.

La acțiune au participat peste 80 de polițiști din cadrul structurilor de ordine publică, rutieră, investigații criminale și criminaliști, 18 jandarmi ai Inspectoratului Județean de Jandarmi Satu Mare, 10 polițiști din cadrul Biroului Județean Poliției Transporturi, 6 polițiști din cadrul Serviciului Teritorial al Poliției de Frontieră și 1 specialist din cadrul Biroului pentru Imigrări al județului Satu Mare.

Scopul acțiunii l-a constituit asigurarea unui climat corespunzător de ordine şi siguranţă publică, prevenirea şi combaterea faptelor îndreptate contra vieţii şi integrităţii persoanei sau îndreptate împotriva bunurilor personale şi contra intereselor acestora, asigurarea unei fluenţe corespunzătoare a traficului rutier, prevenirea evenimentelor rutiere și asigurarea unui climat de siguranţă civică la nivelul județului Satu Mare.

În cadrul acțiuni au fost verificate 259 persoane și 190 de autovehicule.

A fost constatată o infracțiune la Legea 86/2006 (contrabanda cu țigări) și au fost aplicate 158 de sancțiuni contravenționale, în valoare de 46.800 lei.

De asemenea, au fost reținute 6 permise de conducere, 4 certificate de înmatriculare și s-au ridicat bunuri în vederea confiscării în valoare de  7 600 lei.

La acțiune au participat și luptători din cadrul Serviciului de Acțiuni Speciale.

Tags: razie  politisti  
1299 vizite
Distribuie pe