Locale Altele
Duminica, 28 Noiembrie 2021
Dum, 28 Nov 2021
Lt. col. Adrian-Relu Știrb, noul prim-adjunct la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare
Jandarmeria Satu Mare  - Luni, 18 Februarie 2019

Locotenent colonelul Adrian - Relu Ştirb a fost numit în funcţia de prim-adjunct al Inspectorului - Şef la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Satu Mare.

Ordinul de numire în funcţie, semnat de către Inspectorul General al Jandarmeriei Române, vine ca urmare a promovării de către ofiţer a concursului organizat de către Jandarmeria Română la sfârşitul lunii ianuarie a.c.

Născut la 08 martie 1972 în Zalău, lt. col. Adrian - Relu ŞTIRB este un ofiţer cu experienţă, fiind încadrat anterior la Inspectoratul de Jandarmi Judeţean Sălaj unde a îndeplinit succesiv funcţii de comandă şi de organizare coordonare misiuni.

Este absolvent al Academiei de Poliţie Alexandru Ioan Cuza Bucureşti, promoţia 2002, cu specializarea ştiinţe juridice, pentru ca mai apoi să-şi desăvârşească studiile urmând cursuri de master cu specializarea ştiinţe penale în cadrul aceleiaşi instituţii.

La nivelul unităţii noastre, principalele atribuţii de serviciu vor fi de a organiza, conduce şi coordona activităţile unităţii pe linie de ordine şi siguranţă publică, urmărind îndeplinirea tuturor misiunilor cu maximă eficienţă, însoţite de o utilizare corectă a resurselor avute la dispoziţie.

Locotenent colonelul Ştirb Relu – Adrian nu este un străin pentru personalul Jandarmeriei Sătmărene, acesta fiind împuternicit începând cu luna martie a anului 2018 să exercite atribuţiile funcţiei de Prim Adjunct.

Odată cu titularizarea pe funcţie acesta a transmis tuturor colegilor principalele sale obiective: îmbunătăţirea şi eficientizarea modului de organizare a misiunilor şi creşterea siguranţei cetăţenilor judeţului Satu Mare.

Cu acest prilej, Inspectorul – Şef al unităţii şi-a exprimat mulţumirea pentru faptul că unitatea a câştigat un ofiţer competent, comanda unităţii fiind completă şi i-a dorit succes în activitate.

Tags: prim adjunct  adrian relu stirb  jandarmerie  
596 vizite
Distribuie pe