Locale Altele
Vineri, 25 Iunie 2021
Vin, 25 Iun 2021
Serbările Timişoreana la Satu Mare
SM Online  - Vineri, 24 Iulie 2009

Timişoreana îşi reia tradiţia de a colinda vara prin ţară, în întâmpinarea iubitorilor berii cu istorie. După ce la sfârşitul săptămânii trecute i-a încântat de timişoreni, caravana se opreşte la sfârşitul acestei săptămâni la Satu Mare.

De vineri până duminică, în Piaţa 25 Octombrie, Timişoreana îi va întâmpina pe sătmăreni în stilul binecunoscut – cu bere, mâncare tradiţională, muzică live şi concursuri care au făcut istorie.


 

Anul acesta, Serbările Timişoreana vor celebra cele trei secole de când Maestrul Berar ne încântă cu gustul inconfundabil Timişoreana. Şi pentru că este o ocazie specială, surprizele vor fi şi ele speciale – trei seri de muzică live, cu trupe faimoase de ieri şi de azi, concursuri din fiecare epocă, premii pe măsură şi mâncăruri pe orice gust.

 

Spre deosebire de anii trecuţi, fiecare perioadă din istoria berii va fi marcată de întreceri şi personaje specifice: jongleri din perioada medievală, statui vii, fotografii şi concursuri de aruncare a cercurilor din epoca interbelică, iar “maşina de dans” şi animatoarele pe role îi vor trimite pe invitaţi direct în era disco.

 

Vineri, 24 iulie, Serbările vor fi deschise la ora 14.00, printr-o conferinţă de presă organizată în Piaţa 25 Octombrie, la care vor lua parte membri ai autorităţilor locale. Seara, de la ora 20.00 până la ora 22.30, vor cânta Zero şi Compact.

 

Sâmbătă, 25 iulie, Timişoreana redeschide porţile Serbărilor la ora 12.00, iar seara îi aşteaptă pe iubitorii de muzică pentru concertele celor de la Vunk - ex-Vank şi Holograf, până la ora 22.30. În ultima zi a Serbărilor, amatorii de “oldies but goldies” vor asculta cele mai cunoscute melodii ale trupei Pasărea Colibri.

 

Mai multe veţi descoperi începând de vineri, în Piaţa 25 Octombrie, unde Timişoreana vă aşteaptă cu drag şi voie bună!

Tags: timisoreana  serbari  satu mare  
1406 vizite
Distribuie pe