Locale Altele
Luni, 3 August 2020
Luni, 3 Aug 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Țara Oașului promovată la Târgul Internațional de Agroturism din Bergamo, Italia
Cutezătorii Munților  - Miercuri, 27 Februarie 2019

Asociatia Grupul de Actiune Locala, reprezentată prin Ioan Belbe, expert promovare, Coniosi Mariana coordinator al Ansamblului folcloric „Florile Tarnii” si Ioan Popa, viceprimarul comunei Cămârzana, membrii ai GAL, în parteneriat cu Asociația de Tineret și Ecologie „Cutezătorii Munților” reprezentată de Anna Alcazar, au participat în perioada 15-17 februarie la Târgul Internațional de Agroturism de la Bergamo, Italia.

Aflat la cea de-a cincea ediție, AGRITRAVEL & SLOWTRAVEL EXPO promovează destinații în natură, artă, tradiții și gastronomia pentru turiști și operatorii din sector în căutarea unor căi autentice și emoționale care să prezinte din ce în ce mai mult legături puternice cu concepte precum calitatea vieții, durabilitatea și mediul.

Aflat la cea de-a cincea ediție, târgul a fost gazda unui salon internațional dedicat promovării turismului rural, culturii, sustenabilității și agriculturii, prezentându-se într-un format original și inovativ.

Oficialitățile tarii gazda au initiat festivitatea de deschidere, dupa care au luat cuvântul încurajând turismul rural reprezentanti ai țărilor participante. La trag au participat tari din intreaga lume, precum România, Ungaria, Bolivia, Japonia, Maroc, Pakistan, Uzbekistan, Mexic, nelipsind nici continentul African.


Cu această ocazie au fost promovate obiectivele de interes turistic din Țara Oașului, tradițiile, meșteșugurile și dansul popular oșenesc.

Un alt obiectiv al participării Asociației GAL Țara Oașului a fost identificarea de parteneri cu care asociația să dezvolte proiecte de cooperare în domeniul agroturismului. Astfel au fost identificate 3 Gal-uri din regiunea Lombardia ai căror reprezentanți au fost invitați să viziteze Țara Oașului în vederea demarării unor acțiuni concrete de cooperare.

Tags: tara oasului  promovare  italia  targ de turism  
445 vizite
Distribuie pe