Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Concert extraordinar cu Aldo Blaga și TzikaSax Orchestra de Ziua Femeii la Negrești-Oaș
Primăria Negrești Oaș  - Marti, 5 Martie 2019

Primăria și Consiliul Local Negrești-Oaș, prin Casa Orășenească de Cultură, organizează joi, 7 Martie 2019, un Concert extraordinar de Ziua Internațională a Femeii. Invitați ai evenimentului sunt Aldo Blaga și TzikaSax Orchestra.

Evenimentul intitulat ”Omagiem femeia- ediția I”, va avea loc de la ora 18.00, la Sala de evenimente Colț de Rai din Negrești-Oaș. Intrarea la eveniment este liberă, dar pentru o mai bună organizare accesul se va face pe bază de invitație. Invitațiile se pot ridica de la Casa Orășenească de Cultură. Pentru rezervări, vă invităm să sunați la numărul de telefon 0740.465.885.

”Organizăm acest concert extraordinar, un eveniment pe care dorim să-l transformăm în tradiție în următorii ani, pentru a omagia femeia și pentru a reaminti care este rolul și locul ei în societatea contemporană” -a declarat primarul Aurelia Fedorca.

Aldo Blaga este unul dintre cei mai apreciați artiști din județul Satu Mare, dar și la nivel național, reușind să ajungă în acest an în finala Eurovision. Aldo Blaga & TzikaSax reprezintă poate cel mai reușit duet de voce și saxofon din România. Un duet cu un parcurs muzical de excepție, ce și-a avut debutul în seri de karaoke pentru studenții clujeni, mergând mai apoi la concerte prin cluburi, în aer liber, petreceri private și publice, până la evenimente e mare anvergură. 

 

Tags: concert  aldo blaga  negresti oas  
662 vizite
Distribuie pe