Locale Altele
Luni, 28 Septembrie 2020
Luni, 28 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cutezătorii Munților sărbătoresc Ziua Femeii prin sport și mișcare
Cutezătorii Munților  - Vineri, 8 Martie 2019

 ,,FEMEI ÎN MIȘCARE” este denumirea evenimentului la care vă invită duminică, 10 martie, Asociația de Tineret, Turism și Ecologie Cutezătorii Munților.

Invitația se adresează în special doamnelor și domnișoarelor, dar familiile, copiii și toți iubitorii de mișcare sunt bineveniți.

Evenimentul va avea loc în Piața 25 octombrie din Satu Mare, începând cu ora 14.00. Numeroase surprize îi așteaptă pe participanți, de la învățarea unei coregrafii de dans, la mers sportiv și multe alte activități ce îmbină sportul cu distracția și voia bună.

Programul cuprinde:

14.00-15.30 Inscrierea participanților. Promovarea evenimentului Bucurie in Mișcare și a concursului online Hai în pauza de mișcare.

14.00 Spectacol muzical interactiv cu Lulu și  Caravana Anima.

14.45, 16.45, 17.15 Flashmob cu instructorii de dans Leo& Csilla Kardos de la Bachata Feeling

15.00 Antrenament pentru condiția fizică cu Reka Molnar de la PrimGym

15.30 Start în traseele de mers sportiv de 2 km, respectiv 6,5 km. Mers sportiv ediția No 6.

17.00 Tombolă  cu premii.

17.15 Închiderea ediției în pași de dans.

Parteneri în acest eveniment sunt: Primăria Municipiului Satu Mare, Centrul Cultural G.M. Zamfirescu, PrimaGym, Caravana Anima, Bachata Feeling, Ankora, Ride Cycling Studio

Toate doamnele și domnișoarele înscrise în program participă la o tombolă cu premii! Doar înscrierile la fața locului sunt luate în considerare.

Oragnizatorii fac câteva precizări:

-Copiii vor fi insoțiți de părinți sau de alți adulți.

- Echipamentul recomandat este unul adecvat sezonului, de preferat o ținută sport și încălțăminte comodă.

- Participarea este liberă.

-Traseele de mers sportiv se desfășoară pe dig.

MERS SPORTIV ÎN ORAŞUL TĂU NO 6

De la ora 15.30, din Piaţa 25 Octombrie din Satu Mare se va da startul în cea de a 6-a ediție de ,,Mers sportiv în orașul tău” organizată de Cutezători.

Mersul sportiv presupune deplasarea într-un ritm mai alert, fără a alerga, pe o distanţă suficient de mare, astfel încât să existe o continuitate în mișcare de minim 30-45 de minute. Ca de obicei, Cutezătorii vor însoți participanții pe unul din cele două trasee la alegere, de 2 km pentru începători și copii și de 6,5 km pentru toți ceilalți participanți.

Mersul sportiv este recomandat publicului larg şi, în egală măsură, celor foarte ocupaţi care doresc să petreacă o oră de mişcare şi să găsească motivaţia pentru a-şi dinamiza viaţa, fără limită de vârstă.

BUCURIE ÎN MIȘCARE

În cadrul evenimentului ,,Femei în mișcare”  Cutezătorii Munților, parteneri oficiali ai Asociației 11-even și organizatori locali ai Festivalului Bucurie în Mișcare în 2018, vor încuraja sătmărenii să aducă puncte orașului Satu Mare în concursul online ,,Hai în pauza de mișcare” ce se desfășoară în perioada 5-15 martie pe Facebook și Instagram. Voluntarii Asociației vor sta la dispoziția tuturor celor ce vor să susțină orașul nostru, astfel încât să putem beneficia și în acest an de două zile de Bucurie în mișcare la Satu Mare, fapt ce se va întâmpla în 12 din cele 32 de orașe din țară înscrise în concursul național.

Detalii pot fi găsite pe www.bucurieinmiscare.ro iar alte informații despre evenimentele locale organizate pot fi obținute consultând pagina de Facebook: Asociaţia Cutezătorii Munţilor

 

Tags: ziua femeii  sport  miscare  
718 vizite
Distribuie pe