Locale Altele
Luni, 25 Mai 2020
Luni, 25 Mai 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Pompierii au donat materiale de construcție pentru familia din Tătărăști rămasă fără casă
Florin Răchitan  - Sambata, 9 Martie 2019

Fiind primii la locul intervenției în noaptea de februarie în care un incendiu a mistuit casa familiei Kajtar din Tătărăști, pompierii sătmăreni au fost și printre primii care s-au mobilizat pentru a ajuta familia rămasă pe drumuri cu șapte copii.

Astfel, după ce în urma campaniei inițiate de fosta viceprimăriță a Sătmarului, Marcela Papici, ajutată de Mirela Retegan și Gașca Zurli și de un număr mare de sătmăreni, s-au adunat banii necesari pentru achiziția unei case noi, vineri a ajuns și donația pompierilor: două camioane pline cu materiale de construcție, necesare reabilitării noului cămin al familiei Kajtar.

În cadrul colectei organizate de ei, pompierii au adunat 8.600 de lei, iar compania Dedeman le-a acordat o reducere substanțială de preț, pentru a putea să cumpere toate cele necesare. Casa va fi renovată complet și vor fi introduse toate utilitățile necesare unui trai civilizat.

”Pentru că vedem multe, pentru că suntem puternici, dar și sensibili, pentru că vrem să facem mai mult decât scrie în "fișa postului"... ne-am alăturat și noi campaniei de susținere a familiei cu 7 copii care, la începutul acestui an, în urma unui incendiu, au rămas fără casă” – au transmis pompierii de la Inspectoratul pentru Situații de Urgență ”Someș” Satu Mare.

Tags: pompieri  materiale  constructie  casa  tatarasti  
428 vizite
Distribuie pe