Locale Altele
Duminica, 19 Septembrie 2021
Dum, 19 Sept 2021
Un octogenar și un minor și-au pierdut viața sâmbătă în accidente
Poliția Satu Mare  - Luni, 25 Martie 2019

Două persoane și-au pierdut viața în acest sfârșit de săptămână, în urma unor accidente rutiere produse pe raza județului Satu Mare.

Astfel, la data de 23 martie a.c., la ora 14.28, am fost sesizați despre faptul că pe D.N. 19, în afara localității Satu Mare, a avut loc un eveniment rutier.

În urma deplasării la fața locului a polițiștilor din cadrul Biroului Rutier Satu mare, aceștia au constatat faptul că un bărbat, de 80 ani, din localitatea Satu Mare, conducând un autoturism, pe fondul neasigurării la efectuarea unei manevre de întoarcere, a intrat în coliziune cu un alt autoturism, condus regulamentar în aceeași direcție de mers de un bărbat, de 58 ani, din localitatea Cămârzana.

În urma impactului a rezultat decesul primului conducător auto menționat.

Cel de al doilea șofer a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

Tot sâmbătă, în jurul orei 16.00, pe D.N. 19, pe str. Victoriei, din orașul Negrești Oaș a avut loc un alt eveniment rutier.

În urma cercetării la fața locului, polițiștii rutieri negreșteni au constatat faptul că un bărbat, de 54 ani, din localitatea Mironeasa, județul Iași, conducând ansamblul de vehicule compus din cap tractor marca și semiremorca a accidentat un minor, de 13 ani, din localitatea Cluj Napoca, care fiind lăsat nesupravegheat, circulând pe bicicletă în aceeași direcție de mers, s-a angajat la efectuarea unui viraj la stânga, fără să se asigure corespunzător.

În urma impactului minorul a decedat, iar conducătorul auto a fost testat cu aparatul alcooltest, rezultatul fiind negativ.

În ambele cazuri s-au deschis dosare penale sub aspectul săvârșirii infracțiunii de ucidere din culpă, pentru a se stabili împrejurările în care s-au produs accidentele rutiere.

 

 

 

Tags: accidente mortale  octogenar  minor  
686 vizite
Distribuie pe