Locale Altele
Marti, 17 Septembrie 2019
Marti, 17 Sept 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Beerfest Satu Mare, în August, cu Coco Jambo!
SM Online  - Vineri, 29 Martie 2019

În perioada 9-11 august, Satu Mare va fi din nou capitala berii artizanale de calitate. După marele succes înregistrat în urmă cu un an, vara aceasta urmează să fie organizată următoarea ediție Beerfest - Festivalul Berii Artizanale Sătmărene. Pe lângă o mare varietate de beri artizanale foarte gustoase, pe durata celor trei zile, organizatorii pregătesc, pentru acest an, multe surprize și concerte spectaculoase.

Organizatorul principal Beerfest, Bura Maksay István, a prezentat, în cadrul conferinței de presă de vineri de la cafeneaua Red Hat, detaliile festivalului berii artizanale programat pe luna august.

Această ediție urmează să fie un eveniment desfășurat pe durata a trei zile. A fost, de asemenea, revizuită imaginea festivalului, iar, în ceea ce privește programul evenimentului, acesta a fost alcătuit în așa fel încât să se adreseze unui public variat, dar totuși cu un punct comun forte: plăcerea servirii unei beri artizanale de calitate.

Pe durata celor două zile a ediției de anul trecut a Festivalului Berii Artizanale Sătmărene, evenimentul a fost vizitat de peste 25.000 de oameni, toți aceștia dorind să deguste cele mai bune și gustoase produse din paleta producției de bere locală.

Fabricarea berii Samburger, HAB și Transilvania urmărește rețete tradiționale, utilizând în producție cele mai performante tehnologii, fapt pentru care sunt mărci recunoscute atât pe plan național,cât și pe plan internațional. Datorită ingredientelor sale naturale, fără aditivi și conservanți, această bere, disponibilă în două variante, blondă și brună, nu provoacă nici balonare, nici dureri de cap.

În ce privește principalii invitați ai festivalului, Bura Maksay István a dezvăluit multe informații utile. Festivalul va debuta pe data de 9 august, ora 12.00, după care, începând cu ora 16.00 debutează seria concertelor, ziua fiind încheiată cu concertul  legendarei formații rock din România, Iris și deschiderea oficială a Festivalului Berii Artizanale Sătmărene.

Sâmbătă, 10 august, începând cu ora 10.00, toți ei interesați vor fi așteptați de organizatori la diversele evenimente organizate în Centrul Nou al orașului și cu un concert 3 Sud Est de la ora 22.00.

Duminică, 11 august, ultima zi Beerfest, va rezerva și ea nenumărate surprize, tombole și evenimente pentru toate categoriile de vârstă. Ziua va fi încheiată cu două concret de excepție: începând cu ora 20.00 va urca pe scenă Nagy Feró și formația Beatrice, iar de la ora 22.00 LayZee aka Mr. President (Marshall Entertainment) va încheia cele trei zile de festival.

În curând, organizatorii urmează să anunțe programul complet al evenimentului, până atunci însă, vă invităm să urmăriți Satu Mare Beerfest, pagina oficială Facebook a evenimentului.

Evenimentul este sustinut de: Samburger, HAB, Transilvania Beer, AquaVia, Ave și Primaria Satu Mare.
932 vizite
Distribuie pe