Locale Altele
Duminica, 15 Decembrie 2019
Dum, 15 Dec 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Retro Party la Satu Mare, cu celebrul DJ Sorin Lupașcu de la Discoteca Ring din Costinești
Florin Răchitan  - Joi, 2 Mai 2019

In 11 mai, ora 18.00, la Satu Mare, str. I.C Bratianu nr.3, in fosta locatie "Buny" (Jager) esti invitat la Retro Party cu Sorin Lupascu, fost DJ in Disco Ring Costinesti.

Intrare - 30 lei. Pt inscriere si bilete sunati la tel. 0751.085577 - Aurel Racautanu

Cu dedicatie speciala pentru nebunii frumosi din Satu Mare, ce vor sa retraiasca cu nostalgie anii studentiei, anii tineretii, deschidem Retro Club "La Misto"!

Fie ca am trait vremurile in care ne procuram pe ascuns viniluri cu noutatile muzicale “imperialiste” pe care le ascultam, intre bancurile cu Bula si militieni, pe la “ceaiuri”, in asteptarea verii cu briza libertatii de Costinesti (si nu putem privi inapoi fara o umbra de nostalgie), fie ca suntem curiosi (in era digitalului si fast food-ului) sa descoperim cum se distrau parintii nostri cand voiau sa uite de “painea – untul - zaharul - uleiul pe cartela” sau “stingerea la ora 22”, avem ocazia (si trebuie sa profitam de ea!) sa ne reamintim sau descoperim toate aceste lucruri intr-un spectacol unicat in Romania.

Show-ul, un RETRO PARTY (pentru mai tinerele generatii), consta intr-un program de dans de peste 4 ore, cu unicitatea folosirii exclusive a materialelor analogice, asa cum denumirea de “retro” o impune.

Protagonistul acestui spectacol este SORIN LUPASCU, omul care a transformat Romania anilor ’80 intr-o mare discoteca. El vine insotit de tot arsenalul analogic, o colectie unicat de peste 3.000 unitati !

O viata dedicata muzicii l-a transformat intr-o legenda vie. Pentru unii dintre noi, Sorin Lupascu e DJ-ul de pe vremuri, din discoteca RING Costinesti. Altii l-au vazut doar la TV, in reportajele despre distractia de pe litoral din ‚,Epoca de Aur’’ sau in propriile emisiuni despre muzica romaneasca. O istorie a muzicii intr-o noapte intreaga de dans. Retro Party va rupe barierele temporale, la propriu. O unica ocazie ce nu trebuie sa o ratezi !

Realizand un show 100 % pe discuri de vinil, Sorin Lupascu este unul dintre putinii DJ est-europeni invitati sa sustina spectacole in toata Europa. Invitat la festivalurile retro din Olanda, Danemarca, Germania, Finlanda, Belgia, Franta, Norvegia, Rusia, Luxemburg, etc. el a reusit performanta sa fie invitat in ultimii patru ani si in Suedia, tara inchisa aproape ermetic pentru DJ straini. Cu o cariera inceputa in anii ’70, Sorin Lupascu este, probabil, singurul diskjockey din Romania acelei perioade, aflat inca in activitate!

Tags: retro  party  sorin lupascu  
504 vizite
Distribuie pe