Locale Altele
Luni, 20 Mai 2024
Luni, 20 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Niciun card de sănătate nu expiră în anul 2019
Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare  - Joi, 16 Mai 2019

Casa de Asigurări de Sănătate (CAS) reamintește asiguraților și tuturor furnizorilor de servicii medicale că valabilitatea Cardului Național de Sănătate a fost prelungită de la 5 la 7 ani.

Astfel, toate cardurile de sănătate rămân valabile și funcționale încă doi ani de la data expirării care este inscripiționată pe card.

De exemplu, unui card care are data expirării aprilie 2019 i se prelungește valabilitatea până în aprilie 2021.

Rugăm pe acestă cale asigurații să păstreze cardul de sănătate iar furnizorii de servicii medicale (medici de familie, specialiști, spitale, laboratoare, farmacii), să accepte cardurile.

Menţionăm că aceste carduri sunt recunoscute drept valabile de Platforma Informatică a Asigurărilor de Sănătate iar serviciile medicale prestate vor fi validate.

La Casa de Asigurări de Sănătate Satu Mare se prezintă în această perioadă mulți asigurați care vin din cele mai îndepărtate localități ale județului, parcurgând zeci de kilometri pentru a ne informa că le-a expirat cardul de sănătate, pierzând timp și bani inutil, motiv pentru care vă rugăm să informați cititorii dumneavoastră în legătură cu aceste schimbări.   

Tags: card  sanatate  expirare  
1098 vizite
Distribuie pe