Locale Altele
Sambata, 18 Mai 2024
Sam, 18 Mai 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cei mai cunoscuți DJ sătmăreni vor urca pe scenă la Zilele Orașului
SM Online  - Joi, 23 Mai 2019

Team-ul celor mai cunoscuți Dj de Club și majorate din Satu Mare, Dj Parade s-a reunit, la chemarea coordonatorului echipei big brotherul Dj Gaby, pentru a discuta despre tradiționala evoluție pe scena de la Zilele Orașului Satu Mare.

De la an la an echipa e schimbată, doi dintre membrii de anul trecut Adrian Lenghel și Adi Napholcz  au renunțat la Djing, în schimb, intră pe scena talentatul Dj Andrei Traistă.

Invitatul special va fi  unul dintre membrii fondatori Dj Parade, bucureșteanul Dj Big Junior plecat din Satu Mare acum 12 ani, resident în cele mai faimoase cluburi din București, S-Club, Bamboo, Bellagio, Chaboo,  Vintage, și Barbero, unde a demonstrat ca e un Dj de mare clasă.

Pentru că selecția noilor membri se face cu exigență. Anul acesta un singur Dj a fost primit in echipă, binecunoscutul Dj Sorin Michnea care s-a alăturat nou venitului de anul trecut Dj Codre, dar Dj Gaby mai are în vizor trei tineri Dj care fac impresie bună in Cluburi și la Party-uri, așa că nu sunt excluse new entry-uri.

Vineri 24 mai după Concertul Goran Bregovic pe scena din Piata 25 Octombrie incepe Dj Parade 2019, dj-ii vor intra pe scenă in urmatoarea ordine:

1. Dj Vlad Boldura, (Score Pub)

2. Dj Roly K. (Roly Kosa, Famous Summer Club)

3. Dj Andrei Traista 

4. Dj Leviciusz (Szilagyi Levente City Radio 106,4)

5. Dj Big Junior (Kovacs Norbert Bucuresti, S Club, Bamboo, Bellagio, etc)

Dj Gaby (Gabriel Pustai) care a fondat echipa Dj Parade in 2007 cu Dj Big Junior, Dj Voxx (Gabriel Andor) si Dj Marius Onuc, cu scopul de a promova dj-ii sătmăreni talentați, va absenta motivat anul acesta, dar e sigur că aceasta va fi cea mai reușită ediție din ultimii 10 ani, și declară: Ei sunt cei mai buni Dj sătmăreni pe segmentul Dance & Club!

 

Tags: dj parade  zilele orasului  program  
1317 vizite
Distribuie pe