Locale Altele
Sambata, 27 Februarie 2021
Sam, 27 Feb 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Parada tractoarelor la Agriș
Florin Răchitan  - Duminica, 23 Iunie 2019

Localnicii din Agriș au continuat o tradiție inedită instituită de ei în urmă cu mai mulți ani, organizând sâmbătă cea de-a IV-a ediție a Festivalului Tractoriștilor, o manifestare prin care se pune capăt campaniei agricole de primăvară, ocazie pentru a-și etala utilajele care le-au fost de cel mai mare ajutor în munca de pe câmp din ultimele luni.

Evenimentul capătă amploare de la an la an, devenind deja regional, la acesta participând sute de tractoriști nu doar din localitatea-gazdă, dar și din Ciuperceni, Micula, Lazuri, Livada sau Turulung.

Ca în fiecare an, festivalul a început cu o impresionantă paradă a tractoarelor pe ulițele satului, oamenii ieșind pe la porți mai ceva ca pentru un alai de nuntă.


Tot ca de obicei, evenimentul a continuat cu probele de concurs, care au pus la încercare agilitatea și priceperea tractoriștilor, dar și puterea utilajelor, fiind atribuite premii inclusiv pentru cel mai tunat sau cel mai bine întreținut tractor.Totul s-a încheiat într-o atmosferă de picnic familial, cu bogracs, lăutari și tot ce trebuie ;))

Tags: festival  tractoristi  agris  
969 vizite
Distribuie pe