Locale Altele
Miercuri, 15 Iulie 2020
Mie, 15 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Luni se sistează temporar alimentarea cu gaz pe 13 străzi din municipiul Satu Mare
Delgaz Grid  - Vineri, 19 Iulie 2019

Delgaz Grid derulează în prezent la Satu Mare o importantă lucrare de investiţii care constă în înlocuirea conductelor şi branşamentelor de gaze naturale pe o lungime totală de peste 8 kilometri pe străzile: Pintea Haiducul, Vulturului, Traian Grozăvescu, Gh. Pop de Băseşti, Bucegi, Danton, Ştefan Luchian, Bartók Béla, Victor Babeş, Lăpuşului, Ferăstrău şi Dorobanţilor.

Investiţia a cărei valoare estimată se ridică la 2,4 milioane de lei va îmbunătăţi siguranţa şi calitatea serviciului de distribuţie a gazelor naturale pentru clienţi. Finalizarea lucrărilor este preconizată pentru sfârşitul acestui an.

Pentru efectuarea unor lucrări specifice în cadrul acestui proiect de investiţii Delgaz Grid este nevoită să sisteze temporar alimentarea cu gaze naturale, luni, 22 iulie, începând cu ora 9:00, pe străzile: Vulturului, Moţilor, Grozăveşti, Gh. Pop De Băseşti, Bucegi, Danton, Ştefan Luchian, Bartók Béla, Victor Babeş, Cerbului, Pintea Haiducul, Ferăstrău şi Lăpuşului. Reluarea serviciului de distribuţie a gazelor naturale se va efectua treptat, cel mai probabil începând cu ora 15.00.

Compania solicită consumatorilor să închidă toate focurile, iar după reluarea distribuţiei gazelor naturale să supravegheze modul de ardere a acestora timp de 30 minute.

În cazul în care simt miros specific de gaz, consumatorii sunt rugaţi să anunţe imediat dispeceratul de urgenţă al Delgaz Grid la unul dintre numerele de telefon: 0800.800.928 (număr gratuit, apelabil din principalele reţele de telefonie fixă şi mobilă) sau 0265.200.928 (număr taxabil cu tarif local din reţeaua Telekom şi cu tariful operatorului din toate celelalte reţele de telefonie).

Compania regretă disconfortul creat şi mulţumeşte pentru înţelegerea şi sprijinul acordat pentru desfăşurarea acestor lucrări.

Modernizarea sistemului de distribuţie a gazelor naturale reprezintă o preocupare permanentă a companiei, în 2018 fiind investiţi aproximativ 232 de milioane de lei în cele 20 de judeţe în care compania operează.

Tags: sistari  gaze  satu mare  
550 vizite
Distribuie pe