Locale Altele
Luni, 30 Noiembrie 2020
Luni, 30 Nov 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Tânăr mort în urma unui accident în care a fost implicat Bia jr.
Florin Răchitan  - Luni, 10 August 2009

Un tânăr de 19 ani a decedat la scurt timp după ce a fost rănit grav într-un accident produs sâmbătă dimineaţa pe Drumul Careiului.

 

Tânărul Viorel Şerban era pasager într-un autoturism BMW care se pare că circula cu viteză pe Drumul Careiului şi a intrat în coliziune cu un VW Golf care, potrivit comunicatului de presă al Poliţiei, nu i-a acordat prioritate în momentul în care a ieşit de pe strada Muşeţel.

 

Victima a fost transportată de urgenţă la spitalul din Baia Mare, dar a decedat în aceeaşi zi.

Încă de la începutul cercetărilor au planat suspiciuni în legătură cu persoana care s-a aflat la volanului BMW-ului, în condiţiile în care o tânără de 22 de ani, Alina Scurtu, şi-a asumat această responsabilitate, dar şoferul celuilalt autoturism implicat în accident, precum şi alţi martori susţin că BMW-ul ar fi fost condus, de fapt, de Ionel Rostaş, zis „Biuţa”, membru al clanului Bia, cunoscut pentru activităţi legate de lumea interlopă.
 

 

Poliţiştii au adunat probe ADN de la locul accidentului şi susţin că, în urma analizării acestor probe, vor afla cine a condus BMW-ul, însă procedura este de durată.

Tags: accident  careiului  bia  
4396 vizite
Distribuie pe