Locale Altele
Sambata, 16 Ianuarie 2021
Sam, 16 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bere gratis pentru sătmăreni de la organizatorii Festivalului ”Hops & Beats”
Florin Răchitan  - Sambata, 27 Iulie 2019

În week-end-ul 9 – 11 august la Satu Mare se va desfășura cea de-a doua ediție a festivalului berii artizanale ”Hops & Beats”, manifestare organizată cu scopul de a promova excelenta bere locală produsă de HB Traditional Brewery.

Coordonatul evenimentului, Bura Maksay Istvan, a prezentat vineri, în cadrul unei conferințe de presă, noutăți și surprize legate de festivalul ce se așteaptă să depășească succesul de anul trecut.

Astfel, în perioada 1 – 7 august, echipe ”Hops & Beats” vor cutreiera toate cartierele Sătmarului împărțind tuturor celor care le ies în cale nu mai puțin de 5.000 de tichete valorice pentru care aceștia vor primi beri gratis la locul de desfășurare a festivalului, Piața 25 Octombrie. De asemenea, toate tichetele preschimbate în bere vor participa automat la o tombolă la care se vor putea câștiga alte beri, dar și trei biciclete.

După modelul marilor festivaluri internaționale, la ”Hops & Beats” Satu Mare Local Beerfest achizițiile de bere, băuturi răcoritoare sau alimente se vor putea face pe bază de jetoane cu valoarea de 5 lei, adică exact prețul unei beri, fripturile și celelalte specialități culinare urmând să se vândă la prețuri multiplu de 5. Jetoanele neconsumate vor fi returnabile, adică posesorii lor își vor primi înapoi banii dacă le predau la standurile indicate.

La fața locului vor fi instalate 30 de dozatoare, la care se va vinde bere din toate cele 4 sortimente produse de fabrica sătmăreană, adică Samburger, HAB, Transylvania Amber Delight și Transylvania After Dark. Fripturile vor fi gătite pe plite electrice, astfel că va fi un festival fără fum.

Programul va cuprinde momente atractive pentru sătmărenii de toate vârstele, organizatorii acordând o atenție specială copiilor, pentru care vor fi amenajate spații de joacă, în timp ce pe scenă vor urca nume grele ale muzicii românești, maghiare și internaționale precum Vița de Vie, Mihail, The Mono Jacks, Nagy Fero & Beatrice, Iris și Layzee aka Mr. President (Coco Jambo), după cum urmează:

429 vizite
Distribuie pe