Locale Altele
Vineri, 15 Noiembrie 2019
Vin, 15 Nov 2019
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Sătmărenii sunt invitați la distracție și la un pahar de bere rece 🍺
Veronica Bretan  - Vineri, 9 August 2019

Astăzi începe cea de-a doua ediție a festivalului berii artizanale „Hops& Beats”, iar timp de trei zile sătmărenii se vor putea hidrata, în Piața 25 Octombrie, cu berea locală produsă de HB Traditional Brewery.

În cadrul festivalului băutorii de bere vor avea posibilitatea să guste berea HAB care se va vinde la draft, berea Samburger se va găsi doar la cutie, iar berile speciale Transylvania cu o tărie de 7,2% alcool se vor vinde doar la sticlă.

După modelul marilor festivaluri internaționale, la ”Hops & Beats” Satu Mare Local Beerfest achizițiile de bere, băuturi răcoritoare sau alimente se vor putea face pe bază de jetoane cu valoarea de 5 lei, adică exact prețul unei beri, fripturile și celelalte specialități culinare urmând să se vândă la prețuri multiplu de 5.

Jetoanele neconsumate vor fi returnabile, adică posesorii lor își vor primi înapoi banii dacă le predau la standurile indicate.

Organizatorii vă invită ,,să gustați cele mai bune beri produse în Satu Mare, cei mai buni mici și cele mai bune grătare”.

Ce merge cel mai bine cu o bere? Multa distracție și voie bună. Tocmai de aceea, organizatorii au pregătit un program încărcat pentru cele trei zile de festival.

Astăzi vor urca pe scenă Iris și Vița de Vie. Iată programul complet:

Tags: festival  bere  hops  beats  program  
535 vizite
Distribuie pe