Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
La 100 de ani de activitate, Electrolux organizează un eveniment aniversar, la care sunt invitați toți sătmărenii
Electrolux  - Marti, 3 Septembrie 2019

Pe 14 septembrie, cu ocazia aniversării a 100 de ani de activitate la nivel global, Electrolux face un cadou sătmărenilor și angajaților săi și îi așteaptă pe toți la un eveniment special, cu multe surprize. Evenimentul va avea loc în Grădina Romei, între orele 10:00 – 21:00, iar accesul este gratuit.

La eveniment, Electrolux va pregăti participanților o zonă cu preparate diverse și specialități tradiționale la grătar, corturi cu bere și multe alte surprize. Iar pentru că mâncarea bună merge mână în mână cu voia bună, pe parcursul zilei vor avea loc concerte de muzică ale unor artiști cunoscuți, precum trupele Desperado, Armonia Band Oradea, Bertici Fiverek. 

În plus, pentru ca cei mici să se bucure și ei din plin de această sărbătoare, special pentru ei vor avea loc spectacole de teatru de păpuși și Ella Bella, demonstrații de dans și multe alte activități.

Cei prezenți vor avea ocazia să participe și la tururi de vizitare a fabricii Electrolux din SatuMare, în care pot afla mai multe informații despre activitatea și modul în care angajații sătmăreni contribuie prin munca lor la succesul fabricii la nivel internațional.

Povestea Electrolux la 100 de ani

Povestea Electrolux a început acum 100 de ani la nivel global. În prezent, consumatori din întreaga lume se bucură de serviciile și produsele Electrolux care le oferă confort și o viață mai ușoară în fiecare zi. Inovația este ceea ce caracterizează succesul unui secol de activitate, iar fabrica din Satu Mare contribuie la acest succes pe plan internațional.

1540 vizite
Distribuie pe