Locale Altele
Miercuri, 26 Ianuarie 2022
Mie, 26 Ian 2022
Demonstrații spectaculoase de Ziua Pompierilor în centrul Sătmarului
Veronica Bretan  - Vineri, 13 Septembrie 2019

Cu ocazia Zilei Pompierilor din România, sătmăreni, cu mic cu mare, s-au adunat în această după masă la Monumentul Ostașului Român pentru a-i sărbători pe pompierii sătmăreni.


De ziua lor, pompierii au pregătit ample manifestări publice și exerciții demonstrative executate în premieră.Evenimentul de astăzi a început cu introducerea drapelului de luptă în formație, după care s-a continuat cu un ceremonial militar, apoi au fost avansate în grad șase cadre militare, s-au citit mesaje de felicitare și s-au rostit alocuțiuni.


Manifestările au continuat pe acordurile fanfarei municipale Baia Mare având loc o paradă militară cu defilarea personalului și tehnicii aflate în dotarea Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” Satu Mare.
Nu au lipsit nici exercițiile demonstrative spectaculoase, realizate în premieră la Satu Mare, exerciții care i-au ținut cu sufletul la gură pe cei prezenți, precum descarcerarea și extragerea unei victime dintr-un autoturism, coborârea de pe un bloc de 10 etaje cu drapelul României și realizarea unei perdele tricolore de apă cu ajutorul a trei autospeciale.

Tags: ziua pompierilor  satu mare  manifestari  
1086 vizite
Distribuie pe