Locale Altele
Duminica, 12 Iulie 2020
Dum, 12 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Crima de pe Cloşca a fost săvârşită de două prostituate
Florin Răchitan  - Joi, 20 August 2009

Comandantul Inspectoratului Judeţean de Poliţie, Liviu Tăut, a prezentat miercuri, în cadrul unei conferinţe de presă, împrejurările în care s-a produs crima din dimineaţa zilei de duminică din blocul nr.72 de pe Bulevardul Cloşca, precum şi rezultatele anchetei desfăşurate de poliţişti.

 

După trei zile de cercetări, oamenii legii au identificat autoarele crimei: acestea sunt două prostituate, Aurica Varga de 19 ani şi Kovacs Gyongyi de 20 de ani, care îşi racolau clienţii pe Calea Traian şi în zona centrală a oraşului.

 

Potrivit celor declarate de adjunctul şefului IJP, Luminiţa Şugac, şi şeful Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Satu Mare, Dinu Urâte, cele două prostituate au fost abordate de victimă, Csaba Surducan de 31 de ani, în seara zilei de sâmbătă şi s-au deplasat cu un taxi la locuinţa bărbatului, situată la parterul blocului de garsoniere de pe Bulevardul Cloşca.

 

Acolo au consumat împreună băuturi alcoolice şi s-au pregătit să întreţină relaţii sexuale, dar se pare că nu s-au înţeles asupra sumei de bani pe care urmau s-o primească fetele în schimbul acestui serviciu, moment în care Csaba Surducan a devenit violent, lovindu-le cu pumnii. Cele două prostituate susţin că n-au făcut altceva decât să se apere şi, pe întuneric, au găsit un cuţit cu care i-au aplicat victimei mai multe lovituri.

 

Tânărul nu a murit imediat şi lupta a continuat pe holul blocului, deoarece fetele vroiau să scape pe acolo, însă Csaba Surducan le-a reţinut şi le-a închis în garsonieră. Până la urmă, hemoragia i-a fost fatală victimei, iar prostituatele au reuşit să scape sărind pe geam.

 

Poliţiştii au fost alertaţi abia duminică dimineaţa, de către un vecin care se întorcea de la o nuntă şi care s-a speriat de balta de sânge pe care a văzut-o pe coridor. Pe baza probelor găsite la faţa locului şi a unor ponturi primite de la informatori, anchetatorii au reuşit în scurt timp să le identifice pe cele două suspecte de comiterea crimei, iar în noaptea de marţi spre miercuri, în urma audierilor, ele au recunoscut infracţiunea.

 

Miercuri, la amiază, Aurica Varga şi Kovacs Gyongyi au fost prezentate instanţei judecătoreşti, cu propunere de arestare preventivă.

UPDATE

 
În cursul după-amiezii de miercuri, Kovacs Gyongyi a fost eliberată şi este cercetată în stare de libertate, doar cu interdicţia de a părăsi localitatea. Judecătorul a ţinut cont de faptul că femeia are trei copii mici pe care îi creşte singură. Aurica Varga a primit, însă, mandat de arestare preventivă pentru 29 de zile.

Tags: crima  closca  prostituate  
2684 vizite
Distribuie pe