Locale Altele
Miercuri, 23 Septembrie 2020
Mie, 23 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Media Galaxy s-a deschis la Satu Mare cu reduceri de până la 50%, de Black Friday
Veronica Bretan  - Miercuri, 20 Noiembrie 2019

Altex România continuă să se extindă la nivel național, iar astăzi s-a inaugurat cel mai nou magazin Media Galaxy în Satu Mare. Noul magazin își așteaptă clienții începând de joi, 21 noiembrie, cu oferte speciale de Black Friday și cu reduceri de până la 50% la sute de produse. Deschiderea noului magazin urmează direcția companiei de implicare în dezvoltarea comunității locale și a atras o investiție de 8 milioane de euro, ce a dus la crearea a 40 de noi locuri de muncă. Magazinul MEDIA GALAXY din Satu Mare se va deschide oficial pentru publicul larg mâine, 21 noiembrie.     „Particip rar spre deloc la asemenea evenimente. În domeniul retailului e primul de 2 ani și jumătate de când sunt prefect. Am venit dintr-un singur motiv, din respect pentru capitalul românesc, capital pentru care toți cei care ne aflăm în funcții publici ar trebuii să nu ne fie nici frică, nici rușine să-l promovăm și să-l susținem cât de mult putem. Media Galaxy și Altex sunt două branduri românești deținute de un român care a pornit de la mic și în 28 de ani a ajuns la ceea ce putem vedea cu toții în orice oraș din țara asta. De aceea merită tot respectul și aprecierea noastră. În ceea ce privește acest magazin Media Galaxy, nu rămâne decât să-i urez viață lungă în municipiu Satu Mare, vânzări cât mai bune și clienți foarte mulțumiți.”, a declarat prefectul județului, Darius Filip.  Situat pe Strada Corvinilor nr. 1-3, în incinta SATU MARE RETAIL PARK, pe un spațiu care este o proprietate a grupului ALTEX ROMÂNIA, magazinul MEDIA GALAXY are o suprafață amenajată de 2.400 de metri pătrați și dispune de parcare proprie, cu un număr de 100 locuri.

Programul de funcționare este de luni până duminică, între orele 10:00 și 22:00.„Un moment extrem de important este deschiderea magazinului Media Galaxy la Satu Mare. Este un magazin care aduce pe lângă categoriile tradiționale, categorii noi de produse care aduce diversitate în categorie și nu în ultimul rând un pachet suplimentar de servicii. Cu fiecare magazin deschis, ne dorim să inspirăm o reinventare a retailului local, să oferim clienților noștri echipamente care sporesc confortul vieții și o experiență completă, online și offline. Avem încredere în piața locală și ne așteptăm ca magazinul Media Galaxy din Satu Mare să fie motor de creștere pentru întrega rețea, având în vedere că ne adresăm unei arii extinse de clienți potențiali, atât din țară, cât și de peste hotare. Suntem convinși că în scurt timp magazinul nostru va fi un pol de interes și pentru clienți din țări precum Ungaria și Ucraina, care vor găsi atrăgătoare ofertele noastre, dar și diferența de TVA comparativ cu țara de origine, 27% față de 19% cât este în România      ”, a subliniat, CEO Altex România, Dan Ostahie.

Valoarea stocului de marfă pentru acest magazin este de trei milioane de euro. Compania estimează că peste două milioane de clienți vor trece pragul magazinului în primul an de la deschidere.

Deschiderea magazinului vine În noul magazin MEDIA GALAXY din Satu Mare, clienții vor putea alege din peste 40.000 de produse și vor beneficia de cea mai mare varietate din gama produselor electro-IT, dar și de servicii precum livrarea la domiciliu, consultanță la raft, rambursare diferență dacă găsesc în altă parte același produs mai ieftin, soluții de finanțare flexibilă și service în magazin. De asemenea, clienții pot rezerva online produsele dorite, pe care mai apoi le pot ridica din magazin. În plus, prin programul Buy Back aceștia pot da la schimb produsul vechi, televizor, frigider sau mașină de spălat și vor beneficia de o reducere de preț la noul produs, în funcție de valoarea acestuia. 

Pornind ca start-up local în anii ‘90, ALTEX România a crescut durabil prin forte proprii, influențând comerțul de electronice și electrocasnice din România, oferind clienților săi prin rețeaua de peste 100 de magazine și prin site-ul www.altex.ro echipamente care sporesc confortul vieții, adecvate nevoilor clienților, la prețuri accesibile. Prin programul „De 2xDiferența”, ALTEX susține cel mai mic preț din România oferit pentru întreaga gamă de produse. În plus, ALTEX vine în sprijinul clienților cu servicii care adaugă plus-valoare: servicii de consultanță la raft, platforma online, livrare la domiciliu, ridicarea produselor vechi, finanațare (rate) accesibilă, acțiuni promoționale.
De la electrocasnice, electronice, IT, comunicații și multimedia, ALTEX România și-a extins în prezent gama de produse având oferte competitive și pe piața de voiaj, sport și vacanță, auto, cosmetice-îngrijire personală, bebeluși-copii sau băuturi calde și reci (apa, cafea, sucuri, ceai).

 

 

 

 

Tags: media galaxy  deschidere  satu mare  
4172 vizite
Distribuie pe