Locale Altele
Miercuri, 30 Septembrie 2020
Mie, 30 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Cinema One Laserplex, food-court și hub comunitar la Aushopping Satu Mare
Veronica Bretan  - Vineri, 6 Decembrie 2019

Începând de astăzi, sătmărenii vor putea să urmărească cele mai noi filme la Cinema One Laserplex aflat în incinta Centrului Comercial Aushopping Satu Mare.


Noul cinematograf care s-a inaugurat astăzi s-a născut din pasiunea pentru frumos și are o sursă de lumină Laser RGB, o tehnologie revoluționară pe care Cinam One Laserplex implementat-o la cinematograful din Aushopping Satu Mare, prin intermediul căreia sunt reproduse cele mai strălucitoare imagini cinematografice.

Cinema One este dotat cu cinci săli, 1050 de locuri, iar pentru un confort sporit și o experiență cât mai plăcută în timpul vizionării filmelor, toate sălile sunt dotate cu scaune confortabile înclinabile. În plus, Cinema One Laserplex oferă facilități în exclusivitate pentru sătmăreni. Astfel, prin intermediul aplicației mobile Cinema One, al sistemelor self-service instalate în cinematograf și website, clienții beneficiază de un sistem intuitiv de rezervare, iar cardul de fidelitate Cinema One transformă punctele de fidelitate în produse.


Adina Fărcal, marketing manager Cinema One Laserplex a declarat că în aceste zile există o promoție specială pentru biletele la film, tariful unic fiind de 15 lei, iar sătmărenii vor primi câte un popocorn și un suc din partea casei. De asemenea, beneficiarii și voluntarii ONG-urilor vor fi recompensați. „sunt rugați să ne contacteze pentru că dorim să le oferim invitații gratuite la film pentru că ne dorim să-i recompensăm atât pe voluntari, cât și pe beneficiari.”  

“Ne bucurăm că am ajuns la Satu Mare într-o comunitate atât de implicată. Suntem mândri să le oferim sătmărenilor cea mai bună experiență la cinematograf prin tehnologia inovatoare și prin transformarea spațiului de cinema într-un loc în care comunitatea prinde viață. La Cinema One Laserplex sătmărenii se vor bucura de o experiență diferită de cinema prin proiecțiile speciale de concerte, spectacole de balet sau operă.”, a mai adăugat Adina Fărcaș.

Brandul românesc Cinema One Laserplex deschide cel de-al doilea cinematograf din România în Aushopping Satu Mare, după cel lansat în anul 2015 la Coresi Shopping Resort. Cu o suprafață de 2300 mp, Cinema One Laserplex din Aushopping Satu Mare dispune de 5 săli de proiecție cu dotări ultra moderne, peste 1000 de locuri și tehnologie de ultimă generație.

Pe lângă noul Cinema One, astăzi s-a lansat și noile spații din incinta Centrului Comercial Aushopping, zona de food-cour și Cartier HUB, primul spațiu comunitar din oraș, ca parte a inițiativei Ceetrus România de animare a centrelor comerciale. Cartier Hub din Satu Mare este primul concept de hub comunitar deschis într-un food-court și are scopul de a funcționa ca un loc de socializare, educație, creativitate, colaborare și antreprenoriat pentru comunitatea sătmăreană.

Adrian Tureanu, Center Manager Centrul Comercial Aushopping Satu Mare: ”Încă din 2016, de când am început procesul de remodelare a proiectului din Satu Mare, ne-am propus să creăm aici spații pline de viață care să integreze facilități și servicii mixte pentru a răspunde cât mai bine nevoilor comunității sătmărene. Suntem bucuroși că tot ceea ce ne-am planificat pentru Aushopping prinde viață atât de frumos și ne onorează să avem alături de noi partenerii potriviți.”

În plus, restaurantul Spartan, alături de Famous Cafe și punctul gastro Auchan aduc noutate în zona de food-court din Aushopping Satu Mare, unde, în curand se va deschide și restaurantul chinezesc Full Day.

Cu spațiile nou lansate, Aushopping Satu ajunge la o suprafață închiriabilă de 25.000 mp2, în urma unei investiții totale de 11.5 milioane de euro.

Cu ocazia lansării cinematografului și a noilor spații recreative și comunitare din Aushopping Satu Mare, centrul comercial a pregătit pentru sătmăreni trei zile de evenimente culturale și artistice. Până duminică, inclusiv, fiecare vizită în centrul comercial va fi răsplătită cu zeci de activități pentru toate vârstele, premii, delicii culinare și multă distracție.


Despre Ceetrus

Fondat în 1976, Ceetrus este un dezvoltator imobiliar global, cunoscut până în iunie 2018 sub numele de Immochan. Fostă companie de real estate comercial, Ceetrus s-a transformat din 2016, pentru a deveni astăzi un dezvoltator imobiliar de proiecte mixte.

În România, Ceetrus a luat ființă în ianuarie 2012 și administrează un portofoliu de 23 de centre comerciale la nivel național. În 2016, Ceetrus și-a lărgit sfera de activitate pe noi segmente de business: cel rezidențial, prin dezvoltarea Coresi Avantgarden în parteneriat cu Kasper Development și office, prin Coresi Business Campus, unul din cele mai vibrante parcuri de afaceri din Brașov, în parteneriat cu Ascenta Management. 

Noul nume este format din cuvintele "city/oraș" – terenul său de joacă, "see/a vedea" – observarea nevoilor cetățenilor şi capacitatea de a le răspunde, "trust/încredere" – încrederea şi profesionalismul cu care dezvoltăm proiecte şi "us/noi" – împreună, în proces de co-construire cu oamenii. "With citizens ● for citizens" este sloganul unui brand care construiește împreună cu cetățenii, în serviciul cetățenilor, fie ei angajați, rezidenți, antreprenori, comunități sau parteneri de business.

Tags: cinema one  laserplex  satu mare  inaugurare  
1480 vizite
Distribuie pe