Locale Altele
Joi, 16 Iulie 2020
Joi, 16 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Verificări tehnice gratuite pentru maşini în parcarea de la Real
Florin Răchitan  - Joi, 27 August 2009

Societatea Autonet, în colaborare cu mai multe service-uri auto şi furnizori de piese de schimb, organizează în zilele de vineri şi sâmbătă, verificări tehnice gratuite pentru automobile, ce includ o serie de măsurări şi testări mecanice.

 

În plus, organizatorii oferă bonuri valorice de 30 sau 50 RON care pot fi utilizate la service-urile partenere Autonet, acestea asigurând, de fapt, discounturi la inspecţiile tehnice periodice ale maşinilor.

 

Specialiştii Autonet şi ai partanerilor vor fi prezenţi vineri şi sâmbătă, cu începere de la ora 12, în parcarea supermarketului Real, unde vor sta la dispoziţia tuturor şoferilor care se vor înscrie pentru verificarea tehnică a maşinilor lor.

 

Serviciile oferite gratuit sunt următoarele: verificarea stării anvelopelor şi a presiunii în roţi, testarea amortizoarelor, măsurarea emisiilor poluante la motoarele pe benzină, verificarea farurilor, a încărcării bateriei, a sistemului de climatizare, a lichidului de frână şi a ştergătoarelor de parbriz, precum şi completarea lichidului de spălat parbrize.

 

Maşinile la care vor fi constatate defecţiuni sau probleme tehnice vor fi trimise la service-uri partenere Autonet, unde şoferii vor beneficia de o reducere de 50 RON din valoarea reparaţiilor.

 

Campania cu titlul „Pit-Stop” va continua în cursul acestei toamne în mai multe oraşe din ţară, scopul fiind evitarea accidentelor cauzate de problemele tehnice ale maşinilor.

Tags: verificare  tehnica  auto  gratuit  
1443 vizite
Distribuie pe