Locale Altele
Duminica, 3 Martie 2024
Dum, 3 Mar 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Mai mult de jumătate din școlile sătmărene funcționează fără autorizație de securitate la incendiu
Veronica Bretan  - Marti, 28 Ianuarie 2020

În cadrul activității de prezentare a Raportului de evaluare a rezultatelor obținute de ISU „Someș” Satu Mare, inspectorul șef, col. Nicolae Dima a menționat că unul dintre principalele obiective ale activității de prevenire urmărește intrarea în legalitate din punct de vedere al îndeplinirii cerinței esențiale „securitate la incendiu și protecție civilă” la cât mai multe obiective de pe teritoriul județului.

În acest sens, pompierii sătmăreni au intensificat activitățile de teren și de acordare a asistenței tehnice de specialitate tuturor instituțiilor publice și operatorilor economici. Pompierii au înregistrat o creștere semnificativă a numărului de avize de securitate la incendiu.

Cu toate acestea, 132 de unități de învățământ (476 clădiri aferente), 74 de unități (161 de clădiri) funcționează fără autorizație de securitate la incendiu.

Anul trecut, pompierii au emis în total 142 de avize de securitate la incendiu și 38 de autorizații de securitate la incendiu. În ceea ce privesc unitățile de învățământ, în anul 2019 s-au emis 34 de avize de securitate la incendiu și 3 autorizații de securitate la incendiu.

Tags: unitati invatamant  autorizatii  incendiu  
1794 vizite
Distribuie pe