Locale Altele
Sambata, 11 Iulie 2020
Sam, 11 Iul 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook


InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Forțele Aeriene Române vor susține o campanie de promovare a carieriei militare la Satu Mare
Forțele Aeriene Române  - Vineri, 31 Ianuarie 2020

În perioada 04 - 07.02.2020 Forţele Aeriene Române  organizează campania de promovare a carierei militare în următoarele  municipii: Oradea, Satu Mare, Zalău, Bistrița.

La Satu Mare activitatea va avea loc miercuri, 5 februarie, începând cu ora 12.00, la Colegiul Național „Ioan Slavici”.

În cadrul evenimentului elevii de liceu vor afla detalii privind oferta  educațională a învățământului militar de aviație și aspecte legate de cariera piloților și a militarilor Forțelor Aeriene, oferite de  reprezentanți ai Academiei Forțelor Aeriene, Școlii Militare de Maiștri  Militari și Subofițeri a Forțelor Aeriene, dar și de militari din cadrul bazelor aeriene.

La sfârșitul fiecărei activități, în funcție de condițiile meteorologice, aeronave aparținând Forțelor Aeriene Române vor survola locațiile.

Scopul campaniei este acela de a-i informa pe tinerii liceeni despre oportunitățile și posibilitățile oferite de o carieră militară în cadrul Forțelor Aeriene Române.

Evenimentul este organizat de Statul Major al Forțelor Aeriene, în colaborare cu Direcția Generală Management Resurse Umane și Inspectoratele Școlare din cele patru municipii.

 

 

Tags: campanie  promovare  satu mare  forte aeriene  
1055 vizite
Distribuie pe