Locale Altele
Sambata, 23 Septembrie 2023
Sam, 23 Sept 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Bilanțul Prefecturii Satu Mare pe anul 2019
Prefectura Satu Mare  - Vineri, 31 Ianuarie 2020

Bilanțul activității Instituției Prefectului Județul Satu Mare în anul 2019 a fost prezentat vineri, 31 ianuarie, de către subprefectul Altfatter Tamas, în cadrul ședinței Colegiului Prefectural.

Prezentarea realizată a acoperit toate domeniile de activitate ale Instituției Prefectului, în special în ceea ce privește menținerea unui climat de pace socială, verificarea aplicării și respectării legii, gestionarea situațiilor de urgență, conducerea serviciilor publice deconcentrate, asigurarea ordinii publice și furnizarea serviciilor publice comunitare privind emiterea pașapoartelor, a permiselor de conducere și a înmatriculării vehiculelor.

În ceea ce privește condițiile de furnizare a serviciilor publice comunitare, subprefectul Altfatter Tamas a subliniat sprijinul Guvernului României în vederea finalizării obiectivului de investiții ”Clădire Administrativă Instituția Prefectului”, alocând și pentru acest an  sumele necesare continuării lucrărilor la viitorul sediul al Prefecturii care va oferi cetățenilor condiții moderne de acces pentru obținerea documentelor.

La finalul ședinței, subprefectul Altfatter Tamas a solicitat conducătorilor instituțiilor deconcentrate adoptarea unor măsuri clare de simplificare a relațiilor vizavi de cetățean, la nivelul fiecărei instituții, amintind de prioritățile stabilite de Guvernul României.

Raportul de evaluare a activităților  desfășurate de către Instituția Prefectului Județul Satu Mare în anul 2019 poate fi accesat aici https://sm.prefectura.mai.gov.ro/despre-noi/alte-activitati/colegiul-prefectural/colegiu-p-31-01-2020/

 

Tags: bilant  prefectura  satu mare  2019  
1778 vizite
Distribuie pe