Locale Altele
Marti, 27 Septembrie 2022
Marti, 27 Sept 2022
Vă plictisiți acasă în carantină, contemplând baxurile de ulei și făină? Soții Bertici vă învață să gătiți!
Florin Răchitan  - Miercuri, 25 Martie 2020

Cu siguranță vi-i amintiți pe soții Bertici Attila și Kinga, măcar din expediția lor din această iarnă prin Siberia înghețată.

Filmulețele Youtube postate pe canalul ”Hello Siberia” au fost urmărite de sute de mii de oameni din toată România și nu numai, pe care i-au încântat cu aventurile prin ținuturile atât de puțin cunoscute europenilor, dar și cu stilul lor familiar, jovial și accentul specific Sătmarului.

Acum sunt și ei în carantină, la fel ca toată România, dar reacționează la această situație în stilul lor caracteristic, aducând puțin optimism în aceste vremuri depresive.

Kinga fiind o cunoscută chef chiar la nivel internațional și administratoarea unei foarte apreciate școli de gătit în Satu Mare, ideea unui cooking-show online a venit de la sine. Attila o filmează și, în același timp, este ”ucenicul” soției sale într-ale gătitului, activitate cu care nu era obișnuit până acum, dar acum măcar are ocazia să învețe și asta ;))

Soții Bertici vor posta pe canalul lor de Youtube filmulețe cu rețete simple sau mai sofisticate, dar care pot fi preparate din proviziile pe care toată lumea și le-a făcut în ultimele săptămâni. În cadrul proiectului ”Hello Kitchen” vor posta filmulețe în fiecare zi, atâta vreme cât va dura situația de urgență în țară.

Prima rețetă: pâine de casă.
1654 vizite
Distribuie pe