Locale Altele
Luni, 2 Octombrie 2023
Luni, 2 Oct 2023
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Polițiștii au făcut cumpărături pentru un sătmărean fără posibilități
Poliția Satu Mare  - Luni, 6 Aprilie 2020

De la intrarea în vigoare a măsurilor dispuse prin Ordonanțele Militare polițiștii desfășoară activități specifice de control pentru verificarea respectării acestor măsuri de către cetățeni.

În timpul desfășurării misiunilor specifice de control a persoanelor care au obligația de a sta în izolare la domiciliu, ieri 5 aprilie a.c., polițiștii de proximitate sătmăreni, s-au întâlnit cu o situație inedită, primind din partea unui cetățean, din municipiul Satu Mare, care nu avea posibilitatea să-și asigure bunurile pentru necesitățile de bază și nici aparținători care să-i aducă cele necesare, rugămintea de a-i face polițiștii cumpărăturile.

Nu este prima dată când polițiștii sătmăreni primesc astfel de solicitări de ajutor din partea cetățenilor și desigur nici de această dată  nu au rămas indiferenți.

Mulțumirile persoanei la adresa polițiștilor care l-au ajutat au fost transmise cu sufletul deschis, bucuros că nu este singur în această perioadă dificilă.

Vă reamintim că este esențial să fim responsabili, să conștientizăm faptul că suntem parte dintr-o colectivitate, iar acțiunile celor care nu respectă restricțiile impuse pot afecta comunitatea în care trăim.

VĂ RUGĂM SĂ RĂMÂNEȚI ÎN CASĂ, PENTRU SIGURANȚA DUMNEAVOASTRĂ ȘI A CELOR DRAGI!

NOI, SUNTEM LA MUNCĂ PENTRU DUMNEAVOSTRĂ!

VOI STAȚI ACASĂ PENTRU NOI!

Tags: sprijin  cetateni  politisti  
1231 vizite
Distribuie pe