Locale Altele
Duminica, 27 Septembrie 2020
Dum, 27 Sept 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Oamenii legii au continuat controalele în zonele aglomerate. Au fost aplicate 61 de sancțiuni.
Poliția Satu Mare  - Duminica, 12 Iulie 2020

Pentru prevenirea și limitarea îmbolnăvirilor cu Covid-19, la nivelul județului Satu Mare, în ultimele 24 de ore au fost desfăşurate în zone aglomerate, centre comerciale, piețe, mijloace de transport în comun și terase, acţiuni de verificare a respectării măsurilor de protecție sanitară, pentru a proteja sănătatea cetățenilor și pentru a nu permite desfășurarea unor activități care ar duce la creșterea numărului de infectări.

La activităţile desfăşurate au participat 252 de polițiști, jandarmi, polițiști de frontieră, polițiști locali, precum și reprezentanți ai Inspectoratului pentru Situaţii de Urgenţă, ANPC, ANSVA, Ministerul Sănătății, Ministerul Muncii și Ministerul Transporturilor.

În urma activităților desfășurate ieri, 12 iulie, până în această dimineață, la nivelul județului Satu Mare, echipajele mixte au efectuat controale la 165 de societăți comerciale și au fost legitimate peste 350 de persoane.

Totodata, au fost aplicate 61 de sancțiuni contravenționale, dintre care 53 pentru nerespectarea măsurilor de protecție individuală, 4 pentru nerespectarea normelor de conviețuire socială iar 4 pentru fapte de natură economică, în valoare totală de peste 13 700 de lei.

Siguranța și sănătatea tuturor cetățenilor reprezintă una dintre prioritățile instituțiilor cu atribuții în domeniul ordinii și liniștii publice, astfel că forțele de ordine vor fi în această perioadă, permanent la datorie, pentru verificarea respectării prevederilor legale impuse în perioada stării de alertă.

Oamenii legii fac apel la cetățeni să respecte măsurile de protecție sanitară și de distanțare fizică pentru a-și proteja propria sănătate și viața, dar și pentru a-i proteja pe cei din jur.

Tags: controale  amenzi  
1036 vizite
Distribuie pe