Locale Altele
Duminica, 25 Octombrie 2020
Dum, 25 Oct 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
În plină pandemie, grofii organizează Zilele Partium
Florin Răchitan  - Luni, 10 August 2020

Nimic nu stă în calea grofilor când e vorba de fidelizarea electoratului etnic captiv, nici măcar coronavirusul.

În plină pandemie, când premierul țării anunță că foarte probabil va trebui prelungită starea de alertă, având în vedere evoluția infectărilor la nivel național (dar chiar și local), după ce au anulat toate evenimentele posibile ”românești” din această vară, grofii anunță că în perioada 17 – 23 august vor organiza o nouă ediție a Zilelor Culturale Partium, care se vor desfășura în mai multe locații din Satu Mare, bineînțeles cu ”respectarea regulilor în vigoare”.

Ca să clarificăm: artiștii și formațiile care vor urca pe scenele Zilelor Partium nu au fost anunțate azi, pe nepusă masă, ci au fost contractate cu mult timp înainte, poate chiar în plină perioadă de carantină!

Primul politician local care și-a exprimat indignarea în legătură cu această situație este candidatul PMP la Primăria Satu Mare, Mihai Huzău, a cărui reacție o publicăm în continuare:

Să organizezi orice fel de eveniment public în această perioadă reprezintă o lipsă totală de responsabilitate.

Primarul, organizând și autorizând un astfel de eveniment, se va face direct responsabil de orice îmbolnăvire din cadrul său și, cu atât mai mult, de situațiile tragice care pot fi întâlnite.

Nu poți, sub nici o formă, să pui interesele de partid înaintea intereselor cetățenilor. Este inadmisibil să le periclitezi sănătatea în goana după voturi.

Se pare că această perioadă a campaniei electorale îi dezumanizează complet pe unii dintre cei care ar trebui să aibă un minim de responsabilitate pentru cetățeni.

1652 vizite
Distribuie pe