Locale Altele
Luni, 15 Aprilie 2024
Luni, 15 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Kereskenyi Gabor rămâne primar, iar Pataki Csaba președinte al Consiliului Județean
Florin Răchitan  - Luni, 28 Septembrie 2020

După numărătoarea paralelă a 60% din voturile exprimate în secțiile din Satu Mare, primarul Kereskenyi Gabor și-a anunțat victoria și câștigarea unui nou mandat, la momentul respectiv având un procent de 55% din totalul voturilor.

La conducerea Consiliului Județean lucrurile nu erau clare încă, dar actualul președinte Pataki Csaba s-a arătat încrezător și în victoria sa.

Ulterior, într-o fază mai avansată a numărării voturilor, procentul cu care câștigă Kereskenyi s-a stabilizat în jurul valorii de 50%, la un număr de voturi aproximativ egal cu cel pe care l-a obținut în urmă cu patru ani, cam 17.000.

El este urmat în clasament, la mare distanță, de candidatul USR-PLUS, Radu Panait, cu aproximativ 5.000 de voturi, candidatul PSD, Dorel Coica, cu vreo 4.000 de voturi, și cel al PNL, Adrian Albu, cu 3.000 de voturi, în timp ce candidatul ALDE, Cosmin Rațiu a obținut în jur de 1.000 de voturi.

În același timp, Pataki Csaba își păstrează funcția de președinte al Consiliului Județean, cu aproximativ 44.000 de voturi, el fiind urmat de contracandidatul de la PNL, Adrian Cozma, cu 30.000 de voturi. 

Cifrele sunt parțiale și neoficiale, rezultatele oficiale urmând să fie comunicate în cursul zilei de luni.

1512 vizite
Distribuie pe