Locale Altele
Luni, 30 Noiembrie 2020
Luni, 30 Nov 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
A scăpat cu viaţă de sub un lift în cădere liberă
Penina Cirţ  - Luni, 14 Septembrie 2009

Un muncitor în vârstă de 32 de ani, care efectua luni lucrări de reparaţii la un lift, şi-a văzut moartea cu ochii, în momentul în care ascensorul a căzut în gol şi s-a oprit la 10 cm de sol. 

 

Cristian Silaghi, angajat firmei Locaterm, încerca să pună în funcţiune un lift din blocul T8, de lângă pod Decebal.

 

El se afla în puţul liftului, iar când, din cauze încă neelucidate, ascensorul a căzut în gol, el a fost convins că va fi zdrobit, dar din instinct s-a aruncat la pământ şi s-a ghemuit, iar cutia liftului s-a oprit chiar deasupra lui, astfel că bărbatul a scăpat cu viaţă

 

Timp de aproximativ o oră, pompierii au încercat să îl elibereze pe sătmărean de sub cala liftului. Potrivit colonelului Vasile Sălăgean, bărbatul a colaborat foarte bine cu pompierii, astfel că a putut fi salvat fără să păţească nimic.

 

Potrivit locatarilor din zonă, blocul T8 a fost dat în folosinţă în 1997, dar liftul nu a funcţionat niciodată. Luni, o echipă de la Locaterm a fost trimisă la faţa locului să pună ascensorul în folosinţă, moment în care s-a produs incidentul cu final fericit. Ancheta în acest caz este în curs de desfăşurare.

Tags: lift  muncitor  bloc T8  
2967 vizite
Distribuie pe