Locale Altele
Marti, 1 Decembrie 2020
Marti, 1 Dec 2020
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Incendiu la două case de locuit
ISU „Someș” Satu Mare  - Sambata, 21 Noiembrie 2020

Astăzi în jurul orei 12.42, dispeceratul Inspectoratului pentru Situații de Urgență „Someș” al județului Satu Mare a fost alertat cu privire la izbucnirea unui incendiu la o casă de locuit de pe strada Bacovia din municipiu.

La fața locului s-au deplasat opt subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două auospeciale de stingere cu apă și spumă.

Odată ajunși la fața locului, forțele profesioniste au găsit incendiul manifestându-se cu flacără la nivelul unei camera de baie.

Cauza probabilă a incendiului este un scurtcircuit electric la cablu electric defect.

În urma evenimentului, din fericire, nu au fost înregistrate victim, însă au ars: parțial ușa de la camera de baie și materialele textile din încăpere și s-au degradat pereții din încăpere.

La ora 13.57 pompierii au fost solicitați să intervină la încă un incendiu la o casă de locuit din localitatea Medișa. La fața locului s-au deplasat opt subofițeri din cadrul Detașamentului de Pompieri Satu Mare cu două auospeciale de stingere cu apă și spumă.

Nu au fost înregistrate victime.

Cauza probabilă de producere a incendiului a fost jar sau scântei provenite din coșul de fum.

Au ars: structura din lemn a acoperișului, tavanul (aproximativ 100mp), mobilierul dintr-o camera și din cămară. S-au degradat pereții, un geam și două uși.

703 vizite
Distribuie pe