Locale Altele
Luni, 18 Ianuarie 2021
Luni, 18 Ian 2021
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Băieții-s disperați! Au închis pentru a treia oară grupul de Facebook al producătorilor sătmăreni. S-a redeschis imediat!
Florin Răchitan  - Joi, 26 Noiembrie 2020

De când Marcela Papici a anunțat că va candida independent pentru Camera Deputaților, prin niște ”coincidențe stranii” grupul de Facebook al producătorilor sătmăreni pe care l-a înființat încă la începutul pandemiei a fost închis deja a treia oară, în urma raportărilor unor ”binevoitori” preocupați foarte tare de ”standardele comunității Facebook”.

E destul de evident cine se află în spatele acestor raportări și nu, teoriile unor Gigi Bossu care au câte zece grupuri de Facebook pe care vând ”parfumuri originale, huse de telefon și brelocuri BMW” și nu le-a închis nimeni nici un grup nu sunt valabile în lumea oamenilor care trăiesc cât de cât în realitate.

Noa, atâta bai să fie! Grupul a fost reînființat în această dimineață și încă din prima zi a depășit ca număr de membri toate celelalte clone deschise între timp pentru a crea confuzie în rândul producătorilor și clienților lor. Se pare că oamenii nu mai pot fi păcăliți chiar atât de ușor și se reînscriu de fiecare dată în grupul original, care le-a asigurat multora supraviețuirea din punct de vedere economic în aceste vremuri grele.

Între timp se pregătește lansarea unui site dedicat micilor producători locali din Satu Mare, care nu va mai fi la cheremul Facebook și al raportorilor cu p…. mică. În sediile de partid, în spatele bannerelor ce acoperă geamurile de la stradă, echipele de hackeri își fac deja antrenamentul în așteptarea lansării site-ului ;))

Până atunci se pot face înscrieri pe grupul de Facebook la acest link, iar Marcela Papici are un mesaj pentru hateri!
833 vizite
Distribuie pe