Locale Altele
Duminica, 21 Aprilie 2024
Dum, 21 Apr 2024
LocaleEvenimentAdministratieSocialCulturalPoliticEconomicInfracţionalitateEducaţieReligieSportAlteleOh Canada
Ne găsești pe Facebook

InterneExterneAlteleDivertismentŞtiinţă/TehnolologieAuto/MotoSănătateLifestyleGalerie FotoParty Foto
Începe vaccinarea anti-Covid a personalului medical din județul Satu Mare
Prefectura Satu Mare  - Luni, 4 Ianuarie 2021

Campania de vaccinare împotriva COVID-19 va debuta în județul Satu Mare începând cu data de 05 ianuarie, de la ora 08.00, în toate centrele de vaccinare a personalului sanitar.

Astăzi, centrele de vaccinare vor fi aprovizionate cu 615 doze de vaccin necesare pentru zilele de marți, miercuri și joi. În funcție de necesarul de doze de vaccin, conform planificărilor de pe platforma online https://programare.vaccinare-covid.gov.ro/ , Direcția de Sănătate Publică Satu Mare va solicita Centrului Regional de stocare arondat – respectiv centrul Cluj Napoca, numărul de doze de vaccin pentru următoarele zile.

La nivelul județului Satu Mare sunt organizate 4 centre de vaccinare a personalului sanitar din structura proprie și a personalului medical arondat, precum și a altor categorii de personal nominalizate în această etapă. Cele 4 centre de vaccinare sunt organizate în Ambulatoriile Satu Mare, Carei, Negrești-Oaș și la secția externă Tășnad a Spitalului Județean de Urgență Satu Mare.

Vaccinul utilizat în această etapă de derulare a campaniei de vaccinare este concentrat pentru dispersie injectabilă - vaccin de tip ARNm COVID-19 (cu nucleozide modificate) produs de Pfizer – BioNTech.

Tags: vaccinare  covid  medici  
2869 vizite
Distribuie pe